SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nde Yeni Atamalar

0
Güncellendi - 2018-05-17 20:30:43
Yeşilyurt Belediyesi'nde Yeni Atamalar
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi’nde, Malatya Büyükşehir Belediyesine geçiş yapan Başkan Yardımcılarının yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Cavit Aslan’ı, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Cüreoğlu’nu ve Yeşilyurt Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Bekir Karakuş’u Başkan Yardımcısı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Dikenli’yi de Başkan Danışmanı olarak atadı.

Ataması yapılan yeni Başkan Yardımcıları görevlerine başladı.

Hacı Uğur Polat'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları Meltem Kavuk, Haydar Şahin ve Mehmet Güner’in yanı sıra Temizlik İşleri Müdürü Adem Bedir Ergül ile Destek Hizmetleri Müdürü Tuğrul Budak ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Lütfü İnan ile Yeşilyurt İnşaat Şirketi Genel Müdürü Selahaddin Sami Üzmez  Büyükşehir Belediyesi'ne geçmişlerdi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kazım (5 yıl önce)
    Dışarıda yaşayan bi Malatyalı olarak ve şehrin kısır tartışmalarından uzak durarak gözlemliyorum memleketimi.Nedense gelen-giden yönetimler kronik problemleri çözmüyor. Acilen şehri çok merkezli hale getirmemiz lazım.Çevre yolu altını depo veya yedek işler için kullanmak yerine şehri taşımalıyız.Altyapı işleri dışında trafik,tek merkezlilik,sıkışmışlık,popüler kültüre dönük yatırımlar,sosyal ve kültürel yozlaşma,şehir ruhunu geçmişten alıp geleceğe taşıyacak icraatların yapılmaması insanı üzüyor açıkcası.
    0
    0
    Yanıtla