SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nden EYMS'ye Para Desteği

0
Güncellendi - 2017-04-29 15:56:44
Yeşilyurt Belediyesi'nden EYMS'ye Para Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Tüm Malatyalıların ortak sevdası, ortak umudu, ortak heyecanı ve mutluluğu Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkması için büyük bir kenetlenme sağlandı. Şampiyonluk için destek vermek hepimizin öncelikli görevidir. Yeşilyurt Belediyesi olarak takımımıza destek olmak adına 300 bin TL maddi destekte bulunduk ” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Evkur Y. Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yöneticilerini Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca’da ki Hizmet Binasında ağırladı.

BAŞKAN POLAT, 300 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİNİ ADİL GEVREK’E TAKDİM ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 300 bin TL’lik yardım çekini Evkur Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e takdim etti.

Evkur Y.Malatyaspor ile Göztepe arasında Malatya İnönü Stadında oynanacak 30.Hafta maçı öncesinde gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Evkur Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek,  şampiyonluk mücadelesi sırasında verdiği destekten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundular.

 “BELEDİYE BAŞKANIMIZ POLAT’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Süper Lige çıkma mücadelesi sırasında Yeşilyurt Belediyesinin desteğini sürekli hissettiklerini ifade eden Evkur Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Evkur Y.Malatyaspor ortak sevdamız, ortak paydamızdır. Yeşilyurt Belediye Başkanımız geçen sene de destek vermişti, bu sene de 300 bin TL’lik destekte bulundu. Takımımıza herkesin sahip çıkması ve etrafında kenetlenmesi önemlidir. El birliği yaparak takımın yanında olunması bizlere moral veriyor. Yeşilyurt Belediye Başkanımıza kulübümüze 300 bin TL yardımda bulunduğu için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE EL ELE VEREREK SÜPER LİGE YÜKSELECEĞİZ”

Üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını dile getiren Kulüp Başkanı Gevrek, “Evkur Y.Malatyaspor’u şampiyon yapmak adına bizler gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz. Malatya’mız böylesine büyük zaferleri sonuna kadar hak ediyor. Çok güçlü bir taraftar potansiyelimiz var, fedakâr taraftarımız her zaman takımın yanında ve desteğini veriyor. Maçlarımızı nerede oynarsak oynayalım taraftarımız bizi asla yalnız bırakmıyor. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızda hiçbir menfaat beklemeden mücadele ediyor. Allah inşallah bizleri mahcup etmeyecek, hep birlikte el ele vererek bu yıl Süper Lig özlemini sona erdireceğiz” diye konuştu.

 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, tüm Malatyalıların ortak sevdası olan Evkur Y.Malatyaspor’un emin adımlarla hedefe doğru koşar adımlarla ilerlediğini, sezon sonunda Süper Lige çıkacağına inandığını söyledi.

“EVKUR Y.MALATYASPOR ETRAFINDAKİ KENETLENME ŞAMPİYONLUĞU GETİRECEK”

Süper Lig mücadelesi veren Evkur Y.Malatyaspor’u sonuna kadar desteklediklerini, bu kapsamda 300 bin TL destekte bulunduklarını dile getiren Belediye Başkanı Polat, “Göztepe maçında takımımıza başarılar diliyorum, inşallah üç puanı alarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış olacağız. Evkur Y.Malatyaspor hepimizin ortak sevdası, heyecanı ve mutluluğudur. Kulüp Başkanımız, Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcu kardeşlerimiz ve tüm maçlarda tribündeki yerini alarak takımı sahiplenen taraftarlarımız şampiyonluk için çok yoğun bir mücadele veriyorlar. Bu gönül işidir ve Malatya sevdasıdır. Hepimizin takımı desteklemesi gerekiyor. Bakanımız, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri de bu sevdanın etrafında kenetlenmiş durumdadır. Bu destekle birlikte takımız inşallah sezon sonunda uzun yıllardır özlemini duyduğu Süper Lige yükselecektir” dedi.

“EVKUR Y.MALATYASPOR’U DESTEKLEMEK HEPİMİZİN GÖREVİ”

Yeşilyurt Belediyesinin Malatya’nın tüm alanlarda gelişmesi ve büyümesi için elinden gelen gayreti gösterdiğine dikkat çeken Başkan Polat, “Evkur Y.Malatyaspor’un şampiyon olması yaşadığımız kentimizin ve ilçemizin her alanda gelişmesine ışık tutacaktır. Bu kapsamda ligde kritik haftalardan geçen takımımıza karınca kararınca destek olmak adına 300 bin TL yardımda bulunuyoruz. Çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Büyükşehir Belediyemiz takımın şampiyonluğu için büyük fedakârlık yapıyor. Bizlerde İlçe Belediyeleri olarak takımımızı desteklemek durumundayız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • çarmuzulu (6 yıl önce)
    malatyaspora verilen desteğe yanlış diyenler yanlışı başka yerde arasınlar malatyaspor ortak sevdamız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesi ve başkan hacı uğur polata malatyaspor taraftarı olrak teşekür edilmesi gerekirken negatif yorum yapanlara malatyanın takımı malatyaspora yapılan desteği eleştireceklerine malatyanın süperlige çıkması şehrimize fenerbahçe galatasaray beşiktaş vs gibi takımların gelmesi ekonomiye şehre katkısı değil 300000 bin trilyonlar demek at gözlükleriyle bakmayın malatyaaanın futbol takımı malatyaspor ve malatya şehri spor anlamında süperligi hakediyo emeği geçen herkesten allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Vay hacıye bak .Helal sana hacım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (6 yıl önce)
    Hiç de yanlış değil. şehirler takımları nı bir üst lige çıkarmak için neler yapıyolar neler.Hele süperlige çıkmak için.şehrin sokakları cadde leri asfalt yapılıyo tekrar eşeleniyo tekrar asfaltlanıyo. Yani ne paralar heba ediliyor.y.malatyaspora üçyüz bin verilmiş çok değil. Daha fazla yardım edilmeli. Onun için yeşilyurt belediyesine Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (6 yıl önce)
    kimin parası nı kime veriyorsun sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergun (6 yıl önce)
    Bence de yanlış bununla fakir fukaraya 3 tane ev alınırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Bence çok yanlış. Vatandaşa hizmet için kullanılması gereken paralar böyle kullanılamaz.
    0
    0
    Yanıtla