SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nin Acı Kaybı

0
Güncellendi - 2017-01-20 15:16:25
Yeşilyurt Belediyesi'nin Acı Kaybı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Cengiz Karabulut (56) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Alınan bilgiye göre;  Büyükşehir statüsü öncesi İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü iken Yeşilyurt Belediyesi’ne geçerek Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Mustafa Cengiz Karabulut’un 15 gün izin alarak ailesi ile birlikte İstanbul’a gittiği ve uçaktan indikten sonra rahatsızlanması sonucunda kaldırıldığı hastanede vefat ettiği belirtildi. Vefat haberi üzerine çok sayıda Yeşilyurt Belediyesi personelinin cenaze için İstanbul’a gittiği ve Karabulut’un 21 Ocak Cumartesi günü İstanbul’da  Şişli Merkez Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ayaz Ağa Mezarlığına toprağa verileceği belirtildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Çok değerli bir çalışma arkadaşımızı, dostumuzu kaybettik. Yetişmiş, kendi işini doğru yapan bir arkadaşımızdı. Vefatı bizleri derinden üzdü. Allah rahmet eylesin.” dedi.

MUSTAFA CENGİZ KARABULUT

Bu arada; Yeşilyurt Belediyesi’nin resmi internet sitesinde vefat eden Fen İşleri Müdürü Mustafa Cengiz Karabulut'un özgeçmişi ile ilgili olarak yer alan bilgi şu şekilde:

“1961 yılında Malatya Merkez'de doğdu. Orta öğrenimini Turan Emeksiz Lisesi'nde tamamladı. Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına Siirt Köy Hizmetleri'nde başladı. Beş yıl İçme Suları Şubesi'nde Kontrol Mühendisi olarak, bir yıl da Etüt Proje Müdürü olarak çalıştı. Daha sonra bir yıl Siirt Köy Hizmetleri Müdürlüğü görevini yürüten Karabulut, ardından beş yıl da Erzurum Köy Hizmetleri Müdürlüğü görevinde bulundu. İki yıl Malatya Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü Kesin Hesap Şube Müdürlüğü, iki yıl Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Köye Yönelik Hizmetler Birimi'nde Müdür Yardımcılığı, üç yıl da Malatya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 30 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilen Karabulut, evlidir.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ZEYNEL ÖZÇELİK (4 yıl önce)
    2005-2014 yıllarında birlikte çalıştığım CENGİZ KARABULUT a rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum . Zeynel ÖZÇELİK Emekli İl Özel İdare Müdürü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilaver GÜR (7 yıl önce)
    Beraber çalıştığımız mesai arkadaşım ve Meslektaşım Cengiz Karabulut'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Allah tan rahmet Ailesine sabırlar ve Başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzzettin DOĞAN (7 yıl önce)
    Çok kıymetli Cengiz abime Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Allah makamını cennet etsin inşallah!
    0
    0
    Yanıtla