SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesinin Konuğu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:43
Yeşilyurt Belediyesinin Konuğu
A- A+ PAYLAŞ

Zaman Gazetesi yazarlarından Mustafa Armağan, Yeşilyurt Belediyesi ile Kaymakamlığın "Yeşilyurt KitapYURDU" projesi kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Milli Mücadele ve Cumhuriyete yönelik iddiaları ve ağır eleştirileri ile tanınan Mustafa Armağan'ın konferansına ilişkin Yeşilyurt Belediyesi'nin basın bülteni şöyle:

"Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kaymakamlığının ortak projesi "Yeşilyurt KitapYURDU" ile yazar, öğrenci ve halk buluşması tüm hızıyla devam ediyor. İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yıl dönümü münasebetiyle "Milli Mücadelenin Manevi Önderi Mehmet Akif Ersoy" konulu konferansa Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan konuşmacı olarak katıldı. 

Yazar halk buluşmasının ikincisi Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Konferansa Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, Yeşilyurt Kaymakam vekili Ramazan Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Kahraman, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Mehmet Güner, Rıza Murat Türksoy ve Meltem Kavuk'un yanı sıra Yeşilyurt Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Milli Mücadelenin Manevi Lideri Mehmet Akif Ersoy"  konulu konferansta Yeşilyurt Belediyesini temsilen konuşan Haydar Şahin, " Yeşilyurt Belediyemiz ve Yeşilyurt Kaymakamlığımızın ortak düzenlediği "Yeşilyurt KitapYURDU" projesi ile Türkiye'nin önde gelen yazarlarını Yeşilyurtlu öğrencilerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bugün yine çok kıymetli yazarımız Mustafa Armağan aramızda ve bizlere Mehmet Akif Ersoy’u anlatacak. Yeşilyurt Belediyesi olarak yazarlarımızla halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan İse,  Yeşilyurt KitapYURDU projesini çok beğendiğini ifade ederek, "Eğitime verilen her destek bizim aslında en değerli yatırımlarımızdır. Bu proje ile yıllar sonra tekrardan Malatya'ya gelip eski dostlarımızla görüşebildik. Ben Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kaymakamlığına eğitime vermiş oldukları bu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan Milli Mücadele yıllarında yaşanan sıkıntılara ve olaylara değinirken, Mili Mücadelenin Manevi Önderi Mehmet Akif Ersoy'un o yıllarda yaşadıklarını, kaleme aldığı eserleri ve yazdığı şiirleri anlattı. Konferansın ardından kitapları imzalayan Mustafa Armağan gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek ilimizden ayrıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız