SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor'a Moral Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-03-23 18:48:40
Yeşilyurt Belediyespor'a Moral Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 24’üncü haftasında sahasında Elazığ Yolspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 23’üncü haftasını bay geçen turuncu yeşilliler, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un haftayı 3 puanla tamamlamasının ardından ikinci sıraya geriledi.

Ligde son 3 haftaya girilirken, bu hafta sahasında Elazığ Yolspor ile karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşiltepe 3 nolu sahada hazırlıklarına devam eden Malatya ekibinde tek düşüne 3 puan.

Bu arada Özel Kültür Temel Lisesi öğrencileri, Elazığ Yolspor maçı öncesi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un antrenmanını ziyaret ederek, moral verdi.

Öğrenciler, Elazığ Yolspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar dilerken, takımın şampiyon olacağına inandıklarını belirttiler.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere teşekkür etti.

Tecrübeli teknik adam, ligde son 3 haftaya girdiklerini anımsatarak, kalan maçları kazanıp, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu sene kaybedildi. Malatya şehir olarak bu takımlara sahip çıkmalı. Aynı grupta iki takım olmaması için müracaat edilsin. Zamanında 44 Malatyaspor bu sene Yeşilyurt Malatya takımlarına verdikleri puanlarla şampiyonluğu kaybettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Şampiyonluk uçtu gitti bu işi hak eden Yeşilyurt veya adiyamandi Adıyaman üç rakibi ile ikinci devre oynadığı maçlarda kaybetti Yeşilyurt ise üniversitemizin takımına verdiği dört puanla kaybetti bu saatten sonra iki takımı geçerek şampiyon olamayız yinede bütün takıma teşekkür ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla