SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-07-16 14:48:22
Yeşilyurt Belediyespor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Geride kalan sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nden TFF 3.Lig'e yükselen turuncu yeşilliler, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

TFF 3.Lig için alternatifli bir kadro oluşturmak için harekete geçen yönetim, dış transfer çalışmaları kapsamında Bakspor'dan stoper Sefa Korkmaz ile Yeni Malatyaspor'dan forvet Ferhat Canlı ile orta saha oyuncusu Hüseyin Ekici'yi kattı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan (4 yıl önce)
    Bu yönetim yeni Malatyaspor 2 ligde de görev almıştı. Futbol anlamında sıfır zeka ile transfer yapan, 2 senedir top oynamamış olan, sakat olan, küme düşen takımdan gelen topçuları transfer ederek sadece kulübe zarar verir. Şu ana kadar yapılan 5 transferin 3 ü net böyle . İnşallah yanılırız ama transferler çok kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Orhan başkan 3_4 tane 2.lig den kalite li adam alın. Yoksa bu takım galibiyet alamadan lig den düşer. Baş ligindeki topçuları toplamakla ancak amatör takım kurarsınız. Sonradan pişman olmamak için dikkatli olun.
    0
    0
    Yanıtla