SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor'da Transfer

0
Güncellendi - 2016-07-08 17:16:18
Yeşilyurt Belediyespor'da Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ankara Gölbaşı Belediyespor’da forma giyen stoper Bedrettin Bulguru ile anlaştı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transferde bu sezon nokta atışlar yapan Yeşilyurt Belediyespor, son olarak 28 yaşında ve 1,95 metre boyundaki sol ayaklı stoper Bedrettin Bulguru’yu kadrosuna kattı.

Futbola 2001 yılında Malatya Şekerspor’da başlayan Bulguru, 4 sezon Malatya’da oynadıktan sonra 2009 yılında Reyhanlı Belediyespor’a transfer oldu. 2009 yılında Yozgatspor Ticaret Anonim Şirketi’ne transfer olan Bulguru, bu transferle amatörden profesyonelliğe de geçmiş oldu.

Profesyonelliğe geçtiği Yozgatspor Ticaret Anonim Şirketi’nde 3 sezon forma giyen Malatyalı futbolcu, daha sonra sırasıyla Ostimspor, Akyurt Belediyespor, Kalecikspor, Yenimahalle Belediyespor, Pursaklar Belediyespor ve son olarak Gölbaşı Belediyespor’un formalarını giydi.

Tecrübeli stoper, hedefleri olan bir kulübe transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydederek, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un başarısı için çalışacağını ifade etti.

Takımın hedefinin 3. Lig olduğunu ve kendisinin de takıma katkı sağlamak istediğini dile getiren Bulguru, “Malatya Yeşilyurt Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Bende bu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum“ dedi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen ise, stoper Bedrettin Bulguru’nun takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdi.

Esen, hedeflerinin 3. Lig olduğunu ve buna yönelik bir kadro kurduklarını ifade ederek, “Bu sezon BAL Ligi’ne iddialı başlayacağız. Hedefimiz 3. Lig ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Yönetim olarak teknik direktörümüz İsmail Tekin’in de verdiği rapor doğrultusunda kaliteli transferler yaptık” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız