SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Belediyespor’un Umudu Arttı

0
Güncellendi - 2020-01-20 11:40:04
Y.Belediyespor’un Umudu Arttı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 19.haftada sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Somaspor’u 2-1 mağlup ederek, gelecek adına daha da umutlandı.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 19.haftada sahasında Manisa temsilcisi Somaspor’u konuk etti. Turuncu yeşilliler, mücadelede 1-0 geriye düşse de iyi mücadele ettiği karşılaşmayı 2-1 kazandı ve puanını 19’a yükseltti.

Grup’ta geride kalan 19 hafta sonunda 19 puan toplayan Malatya temsilcisi, 17.sırada kalsa da rakipleriyle arasındaki puan farkını düşürdü. Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü’nün yenildiği, Modafen’in sahasında berabere kalarak puan kaybettiği haftada kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran Yeşilyurt Belediyespor, kırmızı çizginin üzerine çıkmak için moral depolamış oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi Emrah Tuncel, maçın başından sonuna kadar etkili olan tarafın kendileri olduğunu ifade etti.

Ofsayt olan bir pozisyonda kalelerinde golü gördüklerini savunan Tuncel, “Ofsayt olan bir pozisyonda hakem golü verdi. Ama biz yılmadık, yıkılmadık ve geriden gelerek bu maçı çevirdik. Takım olarak inandık. Sezon sonuna kadar büyük hayallerimiz var. Bu hayalleri de gerçekleştirebilecek güçteyiz. Bunun ilk adımını da grubun ikincisi Somaspor’u sahamızda yenerek gösterdik. Düşmedik ve kazanmasını bildik. Oynayan oynamayan herkes inandı ve bunun sonucunda da galip geldik” dedi.

“Bu hikayemiz bitmeyecek, devam edecek diyen Tuncel, “Şunları söyledi: “Bütün Malatya’nın desteğiyle inşallah hak ettiğimiz yere geleceğiz. Bütün takım olarak biz buna inandık. Gizliden gizliye hedeflerimiz var. Kendi aramızda konuştuğumuz hedeflerimiz var ama önceliğimiz şu kırmızı hattan çıkmak. Oradan çıktığımızı neler yapabileceğimizi herkese göstereceğiz.”

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız