SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt Cazibe Merkezi"

0
Güncellendi - 2016-06-28 16:35:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, Yeşilyurt İlçesi ve Belediye’nin hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca’ da bulunan Hizmet Binasına gelen Malatya Valisi Mustafa Toprak, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tarafından karşılandı.

BAŞKAN POLAT, “VALİMİZİN SEVK VE İDARESİNDE MALATYA’YA ÇOK GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”

Vali Toprak’a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Sayın Valimizi bir kez Bakanımız Bülent Tüfenkçi ile bir kez de şahsım olarak ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimi kendisine iletmiştim. Valimizin Malatya için bir şans olduğuna inanıyorum. İnşallah onun sevk ve idaresinde Malatya’ya çok güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum. Valimizi Yeşilyurt İlçesinde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

VALİ TOPRAK, “MALATYA KADİM BİR KENT OLMANIN TÜM ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYOR”

Güzel temennileri için Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sunan Vali Mustafa Toprak ise, “Malatya’da yakın bir zamanda görevimize başladık. Hem tanışma hem de yapılması gereken işlerde üzerimize düşenleri yapmaya gayret ediyoruz.  Vali olarak ilimizin tüm katmanlarına, dinamiklerine ve mahalli idareler önde olmak üzere katkı sağlayabileceğimiz ön açıcı noktalar ne ise o konuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Malatya kadim bir kent olmanın tüm özelliklerini üzerinde taşıyor. Malatya’da görev yapmak benim adıma onur vericidir. Temel amacımız; hayırlı hizmetlere vesile olmaktır, Allah mahcup etmesin. Malatya, ekonomisiyle, sosyal hayatıyla, kültürel hayatıyla, dokusuyla, gelenekleri ve kadim değerleriyle çok önemli bir şehirdir. Güzellikleri üzerinde barındıran bir kent atmosferine sahip olduğunu gördüm” dedi.

VALİ TOPRAK, “YEŞİLYURT İLÇESİ, CAZİBE MERKEZİ OLMAYA ADAY”

Malatya’daki mahalli idareler ve yerel yönetimlerin çok güzel hizmetlerde bulunduğunu sözlerine ekleyen Vali Toprak, “ Yeşilyurt’ta da çok güzel gelişmeler var, buraya gelirken de gördük. Tüm çalışmalarınız içinde teşekkür ediyorum. Burada yeni bir cazibe merkezi alanı doğuyor bir taraftan Büyükşehir Belediyemizin kurulması ve sınırlarının tüm il sınırları olması bir taraftan da Yeşilyurt ilçemizin de ilçe dışında önemli bir noktanın mesuliyetini üstlenmesi ve sorumluluk içerisinde çok önemli işlerin yapıldığını gördüm. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Vali olarak ta kurumların uhdesinde yapılması gereken işler varsa her zaman katkı sağlamaya, ön açmaya hazırız. Hep birlikte inşallah Malatya için güzellikleri gerçekleştiririz, yapılan işlere de yeni güzellikler katmaya devam ederiz “ şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçesinin genel özellikleri, iki yıllık süre içerisinde Belediye olarak yaptıkları hizmetler ve projeler hakkında Vali Mustafa Toprak’a detaylı bilgiler aktardı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • NK. (7 yıl önce)
    Büyükşehir belediyesinin yöneticileri ve yetkilileri de şehrin Yeşilyurt tarafından ikamet ettiklerinden, belediyenin tüm imkanları, Battalgazi tarafının aleyhine olmak üzere oraya yönlendiriliyor. Prestijli projelerin tümü o tarafa yapılıyor. Tabii ki cazibe merkezi olur. Yesilyurtta yaşayanlar büyükşehir belediyesine minnettar olmalı. Ama büyükşehir belediyesi yetkililerinin Battalgazi tarafindakilerden aldıkları şey en hafifinden sitem... Çoğunlukla da beddua...
    0
    0
    Yanıtla
  • Katiliyorum sana. Battalgazi bld ne yeteri kadar destek verilmiyor. Aklima dernek kardesligi geliyor. Gurkan baskan o dernekle iliskisi olmadigi icin dezavantaj oluyor. Dernekler cemaatler siyasette olmamali. Hukumetin malatyadaki bu olayi degerlenlendirip bu olaya el etmasi lazim. Sokaga cikin sorun dernek belediye iliskisini herkes dertli bu konuda. Malatua medyasida nedense bu konuyanhic deginmiyor deginemiyor. Buna malesef malatyahaber de dahil.
    0
    0
    Yanıtla