SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Cumartesi, İnönü Pazar

0
Güncellendi - 2017-10-09 21:09:06
Yeşilyurt Cumartesi, İnönü Pazar
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya ekipleri Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor, ligin dördüncü haftasında iç sahada maçlarını oynayacak.

BAL Ligi’ndeki iki Malatya takımının dördüncü hafta içeride olması nedeniyle Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve İnönü Üniversitesispor, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak, karşılaşmaların aynı gün oynanmaması için dilekçe verdi.

TFF’nin kulüplerin yaptığı başvuruya olumlu yanıt verdiği, Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Adıyaman 1954 Spor karşılaşmasının Cumartesi günü, İnönü Üniversitesispor-62 Pertek Spor karşılaşmasının ise Pazar günü oynanacağı öğrenildi.

Ligin dördüncü haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 14 Ekim Cumartesi günü 15.00’da Adıyaman 1954 Spor ile Yeşiltepe 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek. İnönü Üniversitesispor-62 Pertek Spor karşılaşması ise 15 Ekim Pazar günü 15.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

İnönü Üniversitesispor, ligde geride kalan 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve 5 puanla haftayı beşinci sırada tamamladı. Ligin ikinci haftasını bay geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise ligde oynadığı 2 karşılaşmada aldığı 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 3 puan topladı ve haftayı 8’nci sırada bitirdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız