SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

0
Güncellendi - 2018-06-29 03:08:34
Yeşilyurt Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt’un kültürel ve doğal zenginliklerini farklı fotoğraf kareleriyle bir araya getirip ilçenin tanıtımını daha geniş kesimlere duyurmak amacıyla 24.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında düzenlenen ‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ isimli fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belli oldu.

“YARIŞMAMIZA KATILAN FOTOĞRAF SANATÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un doğal güzellikleri ve zenginliklerinin insan manzaralarıyla harmanlanıp Yeşilyurt’un tanıtımını amaçlayan ‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ isimli fotoğraf yarışmasına katılan bütün fotoğrafçılara teşekkür etti.

“FOTOĞRAF TUTKUNLARINI İLÇEMİZDE AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK”

Yarışmanın 24.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında düzenlendiğini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye çapında yakından tanınan çok sayıda fotoğraf tutkununu bu yarışma vesilesiyle Yeşilyurt’ta ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. 25 Haziran 2018 tarihine kadar devam eden yarışma için Yeşilyurt’ta misafir ettiğimiz fotoğraf sanatçılarımız, ilçemizden insan manzaraları, doğal güzellikleri, tarihi yapıtları, yerleşim alanları ve tarımsal ürünlerimizi kadraj altına aldılar. Fotoğraf tutkunları bir yandan farklı fotoğraf karelerini yakalamak adına çaba sarf ederken diğer taraftan ilçemizin farklı özelliklerine bire bir şahit oldular. 24.Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında ‘’Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt” adı ve ‘Mutluluk’ temasıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar arasında dereceye giren 10 fotoğraf 26.06.2018 tarihinde jüri üyelerinin oylaması sonucu belirlenmiştir. Çekilen fotoğrafların hepsi birbirinden değerli ve kıymetlidir, çünkü her bir eser emek ve çabanın sonucudur. İşini sevgiyle yapan, en güzel kareyi yakalamak adına mücadele eden bütün fotoğraf sanatçılarımıza tebrik ediyorum. Yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından dereceye giren eser sahipleri belli olmuştur. Buna göre yarışmamızda birinci Ahmet Denizer, ikinci Yusuf Karaoğlu, üçüncü Ahmet Aslan olurken, Yeşilyurt Kent Konseyi özel ödülüne ise Mehmet Tokatlı’nın eseri layık görülmüştür. Yeşilyurt’un güzelliklerini farklı bakış açısıyla objektiflerine yerleştiren tüm fotoğrafçılarımıza bu emek ve çabalarından dolayı tebrik ediyor ve kutluyorum. Bize iletilen tüm eserleri arşivleyeceğiz.” diye konuştu.

“DERECEYE GİREN ESERLER 29 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT 10:00’DA SOYKAN PARKINDA SERGİLENECEK”

Başkan Çınar, dereceye giren eserlerin 29 Haziran 2018 Cuma günü saat 10:00’da Soykan Parkında açılacak sergide vatandaşların beğenisine sunulacağını ve ödüllerin takdim edileceğini ifade ederken, birinci yarışmacıya 3 Bin 500 TL, ikinci ve üçüncüye 3 Bin TL, Yeşilyurt Kent Konseyi Özel Ödülü 750 TL Mansiyon Ödülü 500 TL ve Sergileme Alan fotoğraflar için 250 TL para ödülü vereceklerini söyledi.

Bülten

Yarışma 1'incisi (Ahmet DENİZER)

Yarışmanın 2'ncisi (Yusuf KARAOĞLU)

Yarışmanın 3'üncüsü (Ahmet ASLAN)

Konsey Özel Ödülü (Mehmet TOKATLI)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Nazlı (5 yıl önce)
    Bencede 2. Daha güzel bi haksızlık olmuş sanırım;))
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    2. daha hoş bence ama yinede hepside güzel ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (5 yıl önce)
    Emeği geçenleri kutluyorum, hepsi birbirinden güzel (Eski Yeşilyurt (Çırmıktı) un artık adı yok. İyice belli oldu ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabbar (5 yıl önce)
    Yarışma da tüm resimler güzel de özellikle 2. olanı çok beğendim sanatçılarımızı kutlarım
    0
    0
    Yanıtla