SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Adıyaman'daki Olaylı Maçta Mağlup

0
Güncellendi - 2018-02-04 21:15:07
M.Yeşilyurt Adıyaman'daki Olaylı Maçta Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Adıyaman 1954 Spor, sahasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 yendi.

Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ramazan Kaya, Zahit Yanılmaz, Orhan Timurtaş hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Metehan Erdem, Erdem İsotçu, Bedrettin Bulguru, Yunus Emre Eserdi, Mustafa Maden, Harun Aytemur, Cuma Nasır, Erdal Küçükkara, Yusuf Çelik, Murat Avcu, Yusuf Kaygusuz on biriyle mücadele etti.

Takımlar ve hakemler sahaya, Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatındaki Mehmetçiğe destek için hazırlanan ‘Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız’ pankartıyla çıktı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası gerginlik yaşandı. Uzun süren tartışmalar sonrası Malatya Yeşilyurt Belediyespor, soyunma odasına alındı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor uzun süre stattan çıkmadı.

Kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, “Maçtan sonra saldırıya uğradık. Sahanın içerisine birçok kişi girdi. 5-6 sporcumuz darp edildi” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Fidancı Mehmet (6 yıl önce)
    Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sorumluların hemen cezalandırılmasını talep ediyorum bütün yeşilyurt belediyespor geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesi başkanı Adıyaman lı çalışanlarının yüzde doksanı Adıyaman lı ne yazık ki yeşilyurtspor u Abuzer ler linç ediyor düşündürücü trilyonları çöpe atan yeşilyurt belediyesi yazık gerçekten
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    yavvv allah aşkına bal ligi diyince akla ismail tekinmi geliyo hep.. bu memlekette başka adam yokmu yaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • ben de bu konuda eleştirimi yazdım ama admin yazımın o kısmını sansürlemiş. Sansür, İsmail Tekin, Aziz Yiğit, kül olan milyonlarca lira para ve elde var sıfır....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    BAL kurulduğundan beri Malatya şehri bu lige ne kadar para harcadı, ne başarılar elde etti, ne futbolcular ve teknik adamlar yetiştirdi. Lütfen yerel basın bu konuyu bir dosya olarak araştırsın, görelim. Elde var kocaman bir sıfır ve harcanan milyonlarca lira para...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam Benim (6 yıl önce)
    Allah baskanimizi korumuş. Hem yenilin hem de dayak yeyin. Bu gidişle Yeşilyurt Belediye sporumuz 2025 yılında 3.lige çıkar. Harcanan paralara üzülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla