SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Hazırlık Maçını Kazandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:33:40
Yeşilyurt Hazırlık Maçını Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor, Bitlis Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tatvan Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Malatya Yeşilyurtspor kamptaki ilk hazırlık karşılaşmasını Bitlis Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tatvan Gençlerbirliği ile oynadı. Malatya Yeşilyurtspor maçta; Ergül Kurt, Muhittin Ülger, Aykut Kar, Ahmet Yazıcı, Oğuzhan Akar, Burak Acil, Yunus Emre Kutlu, Cumali Kılınç, Onur Vurmaz, Ramazan Çavuş, Turgut Ulutaş'tan oluşan kadroyla başladı. Karşılaşmayı Malatya Yeşilyurtspor 1-0 kazandı. Yeşil-turuncu-lacivert takıma galibiyeti getiren golü Korhan Keskinkılıç kaydetti. Öte yandan hazırlık karşılaşmasını yönetim kurulu üyeleri de izledi. Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Sucu, Takımın performansından ve ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını ifade etti.

Malatya Yeşilyurtspor kamp boyunca üç hazırlık maçı daha yapacak. Hazırlık maçı programı şöyle;

26 Ağustos Salı günü Batman Belediyespor

28 Ağustos Perşembe Trabzon Yormaspor

30 Ağustos Cumartesi Kayseri B.Belediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız