SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt Hepimiz İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:52:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediyenin araç filosuna yeni eklenen araçlarla asfalt öncesi altyapı dolgu malzemesini serme işlemini gerçekleştirdi.  Greyderin direksiyonuna geçen Başkan Polat Bostanbaşı Mahallesi Turgut Özal Engeliler okul yolunun asfalt öncesi altyapı çalışma startını verdi. 

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün asfalt öncesi yol çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Polat, 600 metre asfalt yol yapılacağını belirtti ve çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN POLAT, “BİZİMKİSİ BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN YEŞİLYURT SEVDASIDIR”

Başkan Polat; “ Yeşilyurt hepimiz için dedik. Yeşilyurt’a inandık ve bu inançla gece demeden, gündüz demeden, yorulma nedir bilmeden çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Yeşilyurt bizim büyüyen sevdamız. Bu sevdamızda hep büyüyecek. Başladığımız ilk günden beri araç parkımızın gücünün belediyemizin gücü olduğunu ifade ettik. Özellikle büyük iş makineleriyle araç parkımızı sürekli güçlendirdik.  Son olarak üç adet kamyon ve bir adet greyderimizi araç parkımıza kattık.  Bugün araç parkımıza kattığımız iş makinelerimizin ilk çalışma yeri olan yakınca bağlantı yolu stabilize çalışmaları için geldik. Bizim Yeşilyurt’a olan sevdamız bitmek tükenmek bilmeyen büyüyen bir sevda ve büyüyerek de devam edecek”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız