SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt İçin O da Başvurdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:54
Yeşilyurt İçin O da Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, AKP’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayarak, resmi başvurusunu yaptı.

Aday adaylığı başvurunda konuşan AKPMerkez İlçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın, “Rabbim inşallah bu vazifeyi nasip ederse, inanıyoruz ki Hasan Bey büyük tecrübesiyle bu vazifenin üstesinden gelecek bilgi ve birikime sahiptir. Bugüne kadar başvuru yapan bütün aday adayı arkadaşlarımız hakikaten birbirinden yetenekli, donanımlı arkadaşlardı. Ben bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer ise, “Partimize kuruluşundan bu yana büyük katkı sağlamış olan Bostanbaşı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Aydoğan, Yeşilyurt Belediyesi için aday adaylığını açıklıyor. Müracaatta bulundu. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Hasan Aydoğan, AK belediyecilik örneğini sergilemiş, değerli bir arkadaşımızdır. Görev kendisine verilirse bu güzelliği daha da artırarak, devam ettirecektir” diye konuştu.

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aydoğan da, AKP’nin Malatya’da kuruluşunda yer aldığını belirterek, “Bildiğiniz gibi Malatya beklediği büyükşehir statüsüne kavuşmuş bulunmaktadır. Bu sürecin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sürece katkı veren başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Malatya’nın büyükşehir olmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. 2001 yılında kurulan ve Malatya’da kuruluşunda yer almaktan onur duyduğum AK Parti, 11 yılda ortaya koyduğu vizyon ile Türkiye’nin daha ileri seviyelere ulaşmasını sağlamış, devrim niteliğinde çalışmalara imza atmış, herkesin takdirini kazanmıştır. AK Parti’nin hedefi olan 2023 ve 2071 vizyonunun yerele yansıması da bir o kadar önemlidir” şeklinde konuştu.

Aydoğan, belediyecilikte büyük bir tecrübeye sahip olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Yeni dönemde büyükşehir statüsüne kavuşan Malatya, gelişimini daha büyük hızla sürdürecektir. Bizlerde bu gelişmeye katkı sunmak için, insanlığın yeni umudu olan AK Parti’ye yakışır bir şekilde yerelse en iyi hizmeti vermek amacıyla bugüne kadar elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar Bostanbaşı Belediye Başkanı olarak elde ettiğimiz bilgi, birikim ve tecrübeyi yeni dönemde de hem büyükşehir hem de Yeşilyurt İlçemize sunmak amacıyla 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı sizlerle ve kamuoyu ile paylaşıyorum. Amacımız; insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından hareketle Malatya’nın gelişimine katkı sunmak, insanımıza hizmet etmek, insan odaklı, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla ilçemizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmektir. Bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilçemizin fiziki, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamak en büyük hedefimiz olacak.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız