SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Logosu Hangisi Olsun?

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:55:52
Yeşilyurt Logosu Hangisi Olsun?
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin 1Ekim - 5 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Logo Tasarım Yarışması" sona erdi. 537 katılımcının 1083 eserle katıldığı yarışmanın sonunda seçilen üç eser, halk oylaması için Yeşilyurt Belediyesi'nin "www.malatyayesilyurt.bel.tr" adresli resmî web sitesinden yayınlandı. Eserler, 19 Aralık Cuma günü saat 24.00'e kadar halk oylaması için sitede kalacak.  

Jüri Üyeleri Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yakup Öztuna, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yüksel Göğebakan, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Özdemir ve Yeşilyurt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berkant Perktaş tarafından değerlendirilen eserler arasından seçilen üç eserin sahipleri, ödülleri almaya hak kazandı. İkinci aşama olan halk oylamasının sonuçları Başkan Polat tarafından değerlendirildikten sonra, hangi eserin Yeşilyurt Belediyesi'nin logosu olacağına karar verilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız