SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2018-02-09 18:45:16
Yeşilyurt Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladıktan sonra Şubat Ayı çalışmalarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası toplantı salonunda Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkan Vekili Sadin Şahin Başkanlığında gerçekleşen 2.Oturum toplantısında öncelikle açılış ve yoklama yapılırken ardından 06 Şubat 2018 tarihli 1.Oturum Toplantısı karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

Çarmuzu Mahallesinde enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla 5975 ada 2 nolu parselin kuzeydoğu köşesinin trafo alanı olarak ayrılması yönünde hazırlatılan imar planı tadilatı talebini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İnşaat Taahhüt Gıda Ltd. Şti firması adına hisseli olan dükkân vasıflı taşınmazların trampa yoluyla tam hisseli hale getirilmesine dair Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu oy birliğiyle kabul etti.

MART AYI TOPLANTISI 6 MART’TA

Gündemdeki dokuz maddenin ertelenmesine karar verdikten sonra Şubat ayı çalışmalarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 06 Mart 2018 Salı günü saat 14:00’da yeniden bir araya gelerek Mart Ayı olağan toplantısını gerçekleştirecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız