SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:53:52
Yeşilyurt Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı, Meclis Başkan Vekili Ramazan Yakıcı'nın başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis toplantısına ilişkin, Yeşilyurt Belediyesi Bülteni şöyle:

"MAŞTİ Karşısındaki Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Ramazan Yakıcı'nın Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Meclisin gündeminde olan maddeler,  Başkan vekili Ramazan Yakıcı tarafından tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Nisan Ayı Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edilirken, Toplantıda görüşülen maddeler ve alınan kararlar şöyle:

2014 Mali yılı kesin hesabının tasdiki oy çokluğuyla kabul edildi.

Ölçü ve Ayar Grup Merkezi kurulması hakkında Zabıta Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kadro iptal ve ihdası hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

İnönü mahallesi 724 ada 2 parsel numaralı taşınmaza ilişkin plan tadilatı hakkındaki imar komisyonu raporunun görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Bostanbaşı mahallesi 285 ada 2 parsel numaralı taşınmaza ilişkin plan tadilatı hakkındaki imar komisyon raporunun görüşülmesi oy çokluğuyla ertelenmesi kabul edildi.

Tapunun hacı abdi mahallesi 110 ada 126 ve 127 nolu parsellerde plan tadilatı hakkındaki imar komisyonu raporunun görüşülmesi oy çokluğuyla reddedilmiştir.

Yakınca Mahallesi 484 ada 5 parsel numaralı taşınmazın plan tadilatı hakkındaki imar komisyonu raporunun görüşülmesi oy çokluğu ertelenmiştir.

Koyunoğlu mahallesi 246 ada 50 parsel numaralı taşınmazın plan tadilatı hakkındaki imar komisyonu raporunun görüşülmesi oy çokluğuyla ertelendi.

Tecde Mahallesi 5600 ada 5 parsel numaralı taşınmazın plan tadilatı hakkındaki imar komisyonu raporunun görüşülmesi oy çokluğuyla ertelendi.

Yakınca mahallesi 398 ada 1 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kentsel dönüşüm hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Bilboard kira ihalesi hakkında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla encümene yetki verildi.

Kırkpınar mahallesi yerleşik alan tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Topraktepe mahallesi yerleşik alan tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Mülkiyeti Belediyemize ait Bostanbaşı mahallesi 253 ada  3 nolu parsel ve 251 ada 2 nolu parselin kat karşılığı satış hakkında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Yeşilyurt Mollakasım mahallesi Ahmet Atılgan Parkının yanında bulunan mülkiyeti Spor genel Müdürlüğüne ait 60 ada 15 ve 61 ada 5 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki imar komisyonu raporunun görüşülmesi, Çilesiz mahallesi 5555 ada 3 nolu parselde imar planı tadilatı hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi, Tecde Mahallesi 2446 ada 11 nolu parselde imar planı tadilatı  hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi,  Yeşiltepe mahallesi 3339 ada 11 nolu parselde İmar Planı Tadilatı tadilatı  hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi, Uç Mahallesi 4945 ada 1 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi, Çilesiz mahallesi 5668 ada 1 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi, Koyunoğlu mahallesi 2332 ada 17 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi, Koyunoğlu mahallesi 2321 ada 22 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi, Karakavak mahallesi 5909 ada 1 nolu parselde imar planı tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi, Bostanbaşı Mahallesi 309 ada 2 nolu parselin yapı yoğunluğunu 300 ada 2 nolu parselde kullanmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy birliğiyle kabul edilerek imar komisyonuna havale edildi.

Dilek İstasyon Mahallesi 253 ada 99 nolu gayrimenkulün yol açılması amacı ile belediyemizce satın alınması  hakkında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemde olan maddelerin görüşülüp karar alındıktan sonra toplantı sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız