SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Meclisi'nde 2. Toplantı

0
Güncellendi - 2018-09-06 22:11:01
Yeşilyurt Meclisi'nde 2. Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda gündemdeki maddeler ve  komisyon raporlarını tek tek görüşerek onayladı.

Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında gerçekleşen 2.Oturum toplantısında ilk olarak 04 Eylül 2018 tarihli 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki maddeler tek tek görüşülüp karar altına alındı.

İmar Komisyonu Başkanlığı tarafından hazırlanan Topsöğüt Mahallesi 1/1000 ölçekli birinci ve üçüncü etap revizyon uygulama planlarını görüştükten sonra ret edilmesine karar veren Yeşilyurt Belediye Meclis, Topsöğüt Mahallesi 1/1000 ölçekli ikinci etap revizyon uygulama planını ise Ekim ayı toplantısında görüşmek üzere ertelerken, Bostanbaşı mahallesindeki enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 262 ada 1 nolu parselin güneydoğu köşesinin trafo alanı olarak ayrılmasını onayladı.

Ağırlıkla imar maddelerinin ele alındığı toplantıda gündemdeki sekiz madde, İmar Komisyonu Başkanlığının görüşü doğrultusunda ertelenmesine karar verildi.

Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı, alınan kararların hâyırlı olmasını temenni ettikten sonra 2.Oturum toplantısını kapattı.

EKİM AYI TOPLANTISI İKİ EKİM’DE  

Eylül Ayı toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayı toplantısını 02 Ekim 2018 Salı günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız