SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Moral Depoladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:43
Yeşilyurt Moral Depoladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtsporlu futbolcular, Kilis Belediyespor maçı öncesi moral depoladı. 

Yeşil Sinema'nın davetlisi olan yönetim, teknik heyet ve futbolcular, 'Bana Masal Anlatma' filmini izledi. Kilis Belediyespor maçı öncesi moral depolayan futbolcular, eğlenceli vakit geçirdi. 

Yeşil Sinema Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşil, Malatya Yeşilyurtspor'a ligin ikinci yarısında başarılar diledi. Her zaman takımın yanında olduklarını dile getiren Yeşil, "Malatya Yeşilyurtspor genç ve iyi bir takım. Takıma ikinci yarıda güveniyoruz. İnşallah istedikleri sonuçları alırlar ve ligi en iyi şekilde tamamlarlar" dedi.

Malatya Yeşilyurtspor'un Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşil Sinema Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşil'e kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Sucu, ligin ikinci yarısında iyi bir performans ortaya koyup, sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini ifade etti. 

-Kilis Belediyespor maçı öncesi kurban kestiler-

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Kilis Belediyespor ile karşılaşacak. 

İlk yarıda istedikleri sonuçları alamayan ve ateş hattında bulunana takım, Kilis'e uğurlandı. İkinci yarıda takıma hayır getirmesi için kurban kesildi.

Malatya Yeşilyurtspor'un Teknik Sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, takımda moral ve motivasyonun üst düzeyde olduğunu belirtti. 

Meriç, Kilis Belediyespor maçı öncesi bizleri ağırlayan Yeşil Sinema'ya da teşekkür ederek, "Oyuncularımız fiziksel olarak ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandı. Moral ve motivasyon anlamında da bu etkinlik çok güzel oldu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız