SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Yaz Spor Okulu Kayıtları

0
Güncellendi - 2019-06-12 01:37:45
Yeşilyurt Yaz Spor Okulu Kayıtları
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, gençlere ve çocuklara spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onlara özgüven ve takım ruhu aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 1 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında faaliyetlerde bulunacak Yaz Spor Okulu'nu açıyor. Yaz Spor Okulu'na kayıtlar 12 Haziran'da başlayacak.

Yeşilyurt Belediyesi, 7-14 yaş arasındaki öğrencilere 8 farklı branşta temel eğitimlerin verileceği Yaz Spor Okulu'nu hayata geçiriyor. Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan Spor Okulunda futbol, güreş, masa tenisi, basketbol, tekvando, yüzme (portatif eğitim havuzu),  jimnastik ve voleybol branşlarında uzman antrenörler gözetiminde temel eğitimler verilecek.

İki aylık süre zarfı içerisinde üç dönem halinde gerçekleştirilecek spor okullarının ilk dönem çalışmaları 1 Temmuz  tarihinde başlayacak. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan spor okullarına çocuklarını göndermek isteyen aileler, 12 Haziran tarihinden itibaren Yeşilyurt Belediyesi MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası giriş katındaki müracaat noktasına kayıt yaptırabilecekler.

Öğrencilerin yaz tatillerini verimli ve faydalı geçirmeleri amacıyla düzenlenen Spor Okullarında ki yüzme kursuna katılmak isteyenlerden 40 TL, diğer kurslar içinde 30 TL. kayıt ücreti alınacak. Kayıt yaptıran çocuklara Yeşilyurt Belediyesi tarafından şapka, şort ve tişört verilecek.

Spor Okuluyla ilgili bilgi almak isteyen aileler, 444 8 910 nolu Çağrı Merkezi üzerinden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileriyle irtibata geçebilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız