SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeşilyurt Yeşil Kalsın' Dileğiyle!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:22:25
'Yeşilyurt Yeşil Kalsın' Dileğiyle!
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den Yeşilyurt aday adayı olan Mimar Vahap Erdem, adayın Hacı Uğur Polat olarak açıklanmasından sonra yaptığı teşekkür açıklamasını, "Yeşilyurt'un yeşil kalması temennisiyle" bitirdi.

Erdem'in, "yeşil"e ilişkin bu çok önemli dileğini de özellikle dile getirdiği açıklaması şöyle:

"30 Mart 2014’te yapılacak Yerel Seçimlerde Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen başta, Ak Parti Malatya Teşkilatı’nın değerli ailesine, Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına ve bu zorlu süreçte her zaman yanımda olan değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.  

Malatya her geçen gün önüne bakarak büyük adımlarla yürümeyi hak eden, bölgesinin cazibe merkezlerinden biri olmaya namzettir. Bu şehir hizmetlerin her zaman en iyisine layıktır. Hiç şüphe yok ki bu bir hizmet yarışıdır. Bu süreçte aday olan tüm arkadaşlarımız da bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir. 

Şu gerçeği iyi bilen bir kardeşiniz olarak diyorum ki;

“Allah kuluna üç şekilde cevap verir; ‘Evet’ der istediğini verir, ‘Hayır’ der, daha iyisini verir. ‘Bekle’ der ve en iyisini verir…”

Bundan sonra ki süreçte de her zeminde ve her fırsatta memleketime hizmet bilinci ile yoluma devam edeceğimi belirtir;  “Yeşilyurt’un Yeşil Kalması” temennisi ile hepinize saygılar sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız