SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Yolu Asfaltlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:16
Yeşilyurt Yolu Asfaltlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Cadde düzenleme çalışmalarını Kanalboyu’nda Fahri Kayahan bölgesi ile Tecde Mahallesi’nde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda üst yapı çalışmalarına başladı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda asfalt çalışması yapıyor. Düzenleme çalışmaları kapsamında yolda alt yapı çalışmaları ile yol kotunu düşürme ve dolgu çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi yolda asfaltlama çalışmalarına başladı. Standartlara uygun hale gelmesi için yolda iki kat asfalt serimi yapılacak. Fiziki anlamda Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Tecde’de yaşam standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında cadde üzerine 2 metre genişliğinde yürüyüş yolları, cep otoparklar, 2,5 metre genişliğinde bisiklet yolu, 5 metre genişliğinde de yeşil alanlar yapıyor. Çalışmaların yapıldığı bölgeye yüzlerce ağacın yanı sıra 200'ün üzerinde aydınlatma direği dikilecek. Kaldırım çalışmaları kapsamında da 30 bin metrekare civarında kaplama, 8 bin metre de bordür kullanılacak. Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Tecde-Yeşilyurt yolu, çalışmalar bittiğinde daha güvenli ve nezih bir görünüme kavuşmuş olacak. Çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten bölge sakinleri, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız