SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Yolu Düzenleniyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:34
Yeşilyurt Yolu Düzenleniyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. 

Bugüne kadar Tecde bölgesinde birçok çalışmayı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Cengiz Topel ve İsmetpaşa caddelerini yeniden düzenleyerek hizmete sundu, ardından da Malatya - Yeşilyurt yolunun Fahri Kayahan girişi ile Tecde girişi arasındaki kısmında genişletme çalışmaları yaptı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü'nün önündeki mevcut yolunun 50 metre genişliğine çıkarılarak bulvara dönüştürüldüğü, finişerle asfalt seriminin yapıldığı ve hizmete sunulduğu belirtildi. Ayrıca, Gündoğdu Caddesi’nde yol genişletme çalışması yapıp, Figen Sokak’ta da 500 metre uzunluğunda 30 metre genişliğinde yeni bir yol açan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Malatya-Yeşilyurt yolunun Tecde girişinden itibaren düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Sürdürülen çalışmalar kapsamında; öncelikle Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Tecde Mezarlığı'ndan yeni açılmakta olan 50 metrelik bulvarın girişine kadar olan kısımda yolun kodu düşürülüp, tesviyesi yapılıyor. Bu arada MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor. 

Öte yandan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından da ilk etapta 50 metrelik bulvarın son kısmından başlayarak Tecde Mezarlığına kadar olan bölümünde, kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapılacak. Çalışmalar daha sonra Tecde içine kadar devam edecek. Devam etmekte olan çalışmalar kapsamında geniş kaldırımlar, ağaç ve aydınlatma aksları bırakılmış olup, yol ve kaldırımlarda özel ledli aydınlatma çalışmaları yapılacak” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız