SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Zabıtasına Eğitim

0
Güncellendi - 2017-11-23 01:59:48
Yeşilyurt Zabıtasına Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların huzur, güven ve sağlığı konusunda ilçe genelinde denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik ‘Zabıta Yönetmeliği’ başlığı altında hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi toplantı salonunda düzenlenen eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Öğretim Görevlisi Cumali Aydoğan, Halkla İlişkiler, iletişim, Beden Dili, Zabıta yönetmeliği, Zabıta disiplini ve Kılık-Kıyafet konularında bilgi verdi.

Aydoğan, slayt sunum şeklinde gerçekleştirdiği seminerde Zabıta personellerinin merak ettikleri sorulara da cevap verdi.

“İNSAN ODAKLI HİZMETLERİN HALKA ULAŞMASINI SAĞLAYAN ZABITAMIZIN EĞİTİMİ ÖNEMLİ”

Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, belediyelerin öncelikli görevinin insana hizmet olduğunu, bu hizmetin ulaşmasını sağlayan personellerin bilgili, deneyimli ve mevzuatlara hâkim olmasına önem verdiklerini söyledi.

Zabıta Müdürlüğünde görevli personellerin halkla sürekli iç içe olduğunu ifade eden Güner, “Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmetlerin halka ulaşmasında aktif rol oynayan personellerimizin eğitimine önem veriyoruz. Zabıta Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimiz gün boyunca vatandaşlarımızla sürekli karşı karşıyadır, düzenlediğimiz bu seminerde personellerimize yönetmelik ve mevzuatlar başta olmak üzere iletişim, beden dili, kılık ve kıyafet konularında dikkat etmeleri gereken hususlara ilişkin bilgilendirme yapıldı. Bu eğitimler sayesinde ilgili personel, görev, yetki ve sorumlulukları konusunda daha donanımlı bir hale gelerek, hem halka hizmet noktasında ve hem de kendi özlük hakları konusunda bilinçlendirilmiş olmaktadırlar. Dolayısı ile de hizmet kalitesi yükselmektedir. Bu sebeple eğitim faaliyetlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir. Zabıta personelinin mesleki bilgilerini güncellemek ve verimliliklerini artırmak amacıyla düzenlediğimiz seminerde ayrıca halkla ilişkiler, işyeri denetimleri, yazışma kuralları gibi temel konularda düzenlenen eğitim çalışmalarımıza destek veren İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Öğretim Görevlisi Cumali Aydoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız