SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Zabıtasına Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:17
Yeşilyurt Zabıtasına Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek için personel eğitimlerine ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, eğitim seminerlerine devam ediyor. İlçe sınırları içerisinde vatandaşların huzur, güven ve sağlığı konusunda denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından Mahmut Çalık Eğitim Kampüsü toplantı salonunda düzenlenen eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Nurhan Demir, “Halkla İlişkiler, iletişim, Beden Dili, Zabıta yönetmeliği, Zabıta disiplini, Kılık-Kıyafet “ konularında bilgi verdi. 

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim Bingül ve 26 personelin katılımıyla gerçekleştirilen seminerin ardından katılımcılara sertifika verildi. Hizmet içi eğitim semineri nedeniyle sabah düzenlenen açılış toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Muammer Zafer, Zabıta Müdürü İbrahim Bingül, İnsan Kaynakları Müdürü Halit Adıyaman ve personeller katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Haydar Şahin yaptığı konuşmada, Belediyelerin öncelikli görevinin insana hizmet olduğunu, bu hizmetin ulaşmasını sağlayan personellerin bilgili, deneyimli ve mevzuatlara hakim olmasına önem verdiklerini söyledi.

BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN, “ KALİTEYE ULAŞMANIN YOLU EĞİTİMDEN GEÇER”

Zabıta Müdürlüğünde görevli personellerin halkla sürekli iç içe olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Şahin, “2016 yılını kalite yılı olarak belirleyen Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmetlerin halka ulaşmasında aktif rol oynayan personellerimizin eğitimine önem veriyoruz. Kaliteye ulaşmanın eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz ve buna göre eğitim programları düzenliyoruz. Zabıta memurlarımız gün boyu vatandaşlarımızla sürekli karşı karşıyadır, düzenlediğimiz bu seminerde personellerimize yönetmelik ve mevzuatlar başta olmak üzere iletişim, beden dili, kılık ve kıyafet konularında dikkat etmeleri gereken hususlara ilişkin bilgilendirme yapıldı. Kendi alanında deneyimli, birçok şehirde başarılı hizmetlerde bulunmuş Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Nurhan Demir’i burada ağırlamaktan çok mutlu olduk, kendisine çok teşekkür ederim “ dedi. 

EĞİTMEN NURHAN DEMİR, “DÜNYA BU MESLEĞİ BİZDEN ÖĞRENMİŞTİR”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Nurhan Demir ise, eğitime her zaman öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti.

Zabıta personeline yönelik verdiği seminerin çok güzel bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Demir, “Zabıtalık kutsal bir meslektir, İslam tarihine baktığımız zaman ilk kez Hz. Ömer döneminde başlayıp daha sonra çeşitli isimlerle günümüze kadar ulaşan çok kıymetli bir meslek dalı olarak görülmektedir. Dünya bu mesleği aslında bizden öğrenmiştir, çeşitli ülkelerde şehir polisi, federal polis, polis olarak bu görevleri ifa eden birimler vardır, ancak bunların temeli Zabıtalıktır. Eğitim çalışmalarına her zaman önem veren Yeşilyurt Belediyesi bugün bizleri Zabıta personeliyle buluşturdu, bizde edindiğimiz deneyimleri ve birikimlerimizi personellerle paylaştık, güzel bir atmosferde geçen seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcılarımız başta olmak Müdürlerimize ve katılan personele teşekkür ederim “ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız