SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Zirvede, İnönü Düşüşte

0
Güncellendi - 2016-11-03 15:36:59
Yeşilyurt Zirvede, İnönü Düşüşte
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta haftalar ilerledikçe yarış kızışıyor. Lig’de 6 hafta geride kalırken Yeşilyurt Belediyespor, 13 puanla zirvede yerleşti. Malatya2nın diğer ekibi İnönü Üniversitesispor ise 6 puanda kaldı ve bir sıra geriledi.

İkinci grupta geride kalan 6 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 13 puan topladı ve birinci sırada yer aldı. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Yeşilyurt Belediyespor, 6 hafta sonunda 11 gol attı, 6 gol yedi.

Grubun bir diğer şampiyonluk adayı Araban Belediyespor ise 6 hafta sonunda 3 galibiyet, 3’te beraberlikle 12 puan topladı ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Grubun ilginç ekiplerinden 11 Nisan Spor, altıncı haftada Malatya’da oynanan karşılaşmada İnönü Üniversitesispor’u 4-0 mağlup etti. 10 puan ve gol averajıyla üçüncü sırada yer alan Şanlıurfa ekibini 10’ar puanı bulunan Şehit Kamil Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor ve 62 Pertek Spor takip ediyor.

Grubun iddialı ekiplerinden 1920 Maraş Spor 9 puanla yedinci sırada yer alırken, bir maçı eksik Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 8 puanla sekizinci sırada bulunuyor. İlk galibiyetini ligin beşinci haftasında alan İnönü Üniversitesispor, 6 hafta sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 6 puan topladı ve haftayı bir sıra gerileyerek, dokuzuncu sırada tamamladı.

Grubun 10’ncu sırasındaki Elazığ Yolspor’un 4, Fidanspor, Elazığ DSİ Spor ve Kahramanmaraş Sakarya Spor’un ise 3’er puanları bulunuyor.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR İÇERİDE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR DEPLASMANDA

Ligin yedinci haftasında grupta bir maç Cumartesi, diğer maçlar ise Pazar günü oynanacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü sahasında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek. İnönü Üniversitesispor ise Pazar günü deplasmanda Tunceli ekibi 62 Pertek Spor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın programı şöyle:

5 Kasım Cumartesi

14.00 Araban Belediyespor-Adıyaman 1954 Spor

6 Kasım Pazar

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor/Yeşiltepe 3 nolu saha

14.00 Elazığ Yolspor-Fidan Spor

14.00 Kahramanmaraş Sakarya Spor-1920 Maraş Spor

14.00 11 Nisan Spor-Elazığ Dsi Spor

14.00 62 Pertek Spor-İnönü Üniversitesispor/Pertek İlçe Stadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız