SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Zorlu Maça Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:22
Yeşilyurt Zorlu Maça Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grupta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, ligin 12’nci haftasında deplasmanda Kilis Belediyespor’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma Pazar günü saat: 13.30’da başlayacak.

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden temsilcimiz Malatya Yeşilyurtspor, ligin 12’nci haftasında Kilis Belediyespor’a konuk olacak. Zorlu rakibi karşısında puan ve puanlar arayacak olan yeşil beyazlılarda, birçok eksikle Kilis’e gitti. Sezonu kapatan forvet oyuncusu Turgut Ulutaş’ın yanı sıra hafta içi 4 futbolcunun kadro dışı kalması ile birlikte eksikleri çoğalan yeşil beyazlılar, Pazar günü saat 13.30’da 7 Aralık Stadyumunda zorlu rakibi ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu doksan dakikayı Niğde Bölgesinden Ramazan Kaya, Ferhat Sevmez ve Ali Selim Müşteri üçlüsü yönetecek.

Dış sahada birçok takımın korkulu rüyası olmayı başaran Yeşilyurtspor, 5 resmi müsabakaya çıktı. Dış sahada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 6 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Son üç deplasmanda maçından da beraberlikle ayrılan Yeşilyurtspor, rakip kaleye ise 4 gol bıraktı. Kalesinde ise 4 gören yeşil beyazlılar, zorlu deplasmanda 5 futbolcusunda yoksun olacak. Teknik direktör Mustafa Taşar’ın bu zorlu maçta en büyük kozu ise Ligde 4 golü bulunan Engin Bilici olacak.

Son iki iç saha maçını da kayıpsız atlatan Kilis Bld. Spor, iç sahada 5 resmi müsabakaya çıktı. 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kilis Bld. Spor, 7 puanı hanesine yazdırdı. Rakip kaleye 5 gol bırakan kırmızı mavililer, kalesinde ise 5 gol gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız