SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'a Araç Takviyesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:28
Yeşilyurt'a Araç Takviyesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi işlerini kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için araç parkını güçlendirmeye, geliştirmeye ve modernize etmeye devam ediyor.

MAŞTİ karşısındaki Belediye hizmet binası önünde yeni satın alınan 3 adet bekoloder, 1 adet asfalt robotu, 1 adet vinç ve 1 adet asfalt distribütörünü tanıtan Yeşilyurt Belediyesi 6 adet yeni araçla birlikte araç sayısını toplamda 38'e yükseltti.

Araçların tanıtımı esnasında açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, " Yeşilyurt Belediyesi olarak her geçen gün araç filomuzu daha da güçlendiriyoruz. Geçen yıl makine ikmal bölümümüze katmış olduğumuz araçlar dışında bu yılda 6 tane arcımız geldi. Bu araçlarımız 3 tane bekoloder, 1 adet asfalt robotu, 1 adet vinç, 1 adette asfalt distribütörü inşallah bu araçlarımızla Yeşilyurt Fen İşlerimizi daha da güçlendirip daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern hizmeti halkımıza sunacağız. Araçlarımızın Yeşilyurt'umuza ve Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. İlerleyen zamanlarda araç filomuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız