SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'a İBB'den Hibe Greyder

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:36:41
Yeşilyurt'a İBB'den Hibe Greyder
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Belediyeler arasındaki yardımlaşmanın bir göstergesi olarak, belediyemize hibe yoluyla bir adet greyder gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın şahsında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Danışmanı Hüseyin Özdemir’e Yeşilyurtlu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlara hizmet ulaştırırken belediyeler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Ülkemizin daha müreffeh, daha huzurlu ve daha güçlü yarınlara sahip olması için yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak bütün belediyeler, kamu ve kuruluşlarla dayanışma içerisinde hem ülkemize, hem kentimize hem de ilçemize güzel hizmetler yapma peşindeyiz. Son dönemlerdeki yatırım ve hizmetlerle büyük bir değişime uğrayan Yeşilyurt İlçemizde devam eden hizmetlerimizin daha hızlı ve süratli bir şekilde hemşerilerimize ulaştırıyoruz. Hizmetlerimizin aksamadan devam etmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEKİ İŞ MAKİNESİ SAYISI 257’YE YÜKSELDİ

Gelecek nesillere huzurlu, modern, yaşam standardı yüksek bir Yeşilyurt bırakmak için yoğun bir mesai yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Fen İşleri Müdürlüğümüzün kontrolünde ilçemizin dört bir tarafında imar yolu açma, yol genişletme, sıcak asfalt ve stabilize yol yapımı, kilit taşı, kaldırım yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kaliteli ve nitelikli hizmetlerimizi ilçemizin en ücra noktasına kadar ulaştırırken araç filomuzu güçlendirmeye büyük önem veriyoruz. Araç filomuzdaki iş makinesinin sayısını artırarak sahadaki operasyon gücümüzü de arttırıyoruz. Bu ay içerisinde Devlet Malzeme Ofisinden iki milyon 250 Bin 119 TL bedel karşılığında satın aldığımız yedi adet iş makinesiyle araç filomuzdaki sayıyı 256’ya çıkarmıştık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün hizmetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesinden hibe yoluyla alınan greyder ile araç filomuzdaki iş makinesi sayısı 257’e çıkmış oldu” diye konuştu.

POLAT, “KADİR TOPBAŞ BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER”

Başkan Polat, “İstanbul Büyükşehir Belediyemizden hibe olarak aldığımız greyder ile araç filomuzdaki greyder sayımızı böylelikle 4’e yükseltmiş olduk. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın Yerel Yönetimlerden Sorumlu Danışmanı Hüseyin Özdemir’in yardım ve destekleriyle aldığımız bu iş makinesini bugünden itibaren ilçemizdeki saha çalışmalarında değerlendireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • osman (6 yıl önce)
    BAŞKANIM HAYIRLI OLSUN RABBIM GÜÇ KUVVET VERSİN
    0
    0
    Yanıtla