SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'a ISO Belgesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:18:00
Yeşilyurt'a ISO Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, 2014 yılı Haziran ayı içerisinde başlatmış olduğu “Kurumsallaşma Yolunda Yeşilyurt Belediyesi” Projesi kapsamında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı.

TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz,"Yeşilyurt Belediyesi'nin bir süre önce başlatmış olduğu TSE ISO 9001:2008 kalite yönetim çalışmasını başarıyla sonuçlandırdı. Bu hizmetlerin böyle bir belge ile sonuçlandırılması da bundan sonraki hizmetlerin daha iyi olacağı düşüncesi yaratıyor. Standardın ruhunda sürekli iyileşme dediğimiz mevcutta yaptığımız bir işin daha iyisini yapma anlayışı var. Bu da Yeşilyurt Belediyesine yakışan bir anlayış, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise,"Yeşilyurt Belediyesi kaliteyi sürekli hedef olarak önüne koymaktadır. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Yeni kalite standartlarını yakından takip ediyor ve kalitemizi her geçen gün yükseltiyoruz.  Hizmet sunumunda hız, kalite, verimlilik ve etkinliği en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Vatandaş memnuniyetini sağlamak, yönetim sisteminde sürekli iyileştirmeler yapmak ve yapıyı sürekli dinamik bir halde tutmak anlayışıyla hareket ediyoruz” diye konuştu.

TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz tarafından, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 'a TSE ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız