SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'da Güreş Müsabakaları..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:05:48
Yeşilyurt'da Güreş Müsabakaları..
A- A+ PAYLAŞ

19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Altın Kemer Fahri Nalbant Karakucak yarışmasında Başpehlivanlık unvanını Tokat’tan Kubilay Akbaş kazandı.

Güreş sahasında yapılan Altın Kemer Fahri Nalbant Karakucak yarışmasına; Adana, Şanlıurfa, Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Afşin Göksu, Tokat, Yozgat, Çorum, Amasya, Osmaniye, İskenderun, Sivas, Erzurum, Samsun, Erzincan, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Kayseri, Edirne ve Mersin’den çok sayıda güreşçi katıldı.

Başpehlivanlık final yarışmasında Kubilay Akbaş ile Fatih Kambur güreşti. Finali kazanan Kubilay Akbaş, yarışmayı başpehlivan olarak tamamladı.

Güreş ağalığını Şahin Kavuk’un yaptığı Altın Kemer Fahri Nalbant Karakucak yarışmasında, 96-120 kilogram arasında Kubilay Akbaş, 96 kilogramda Ayhan Sucu, 84 kilogramda Adem Akbulut, 74 kilogramda Şenol Çalık, 66 kilogramda Mahmut Boyalı, 60 kilogramda Ziya Daylak, 55 kilogramda Atakan Kendiroğlu, 53 kilogramda Hüseyin Binektaş, 47 kilogramda İbrahim Çolak, 42 kilogramda Yakup Banazılı, 38 kilogramda Ramazan Bilgiç, 35 kilogramda Mertcan Özyavuz, 29-32 kilogram arasında Hüseyin Aytekin birinci oldu.

Yarışmalar sonucunda dereceye giren güreşçilere Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Güreş Ağası Şahin Kavuk ve iş adamları tarafından para ödülü ve madalyaları verildi.

Güreş Ağası Şahin Kavuk, güreş yarışmalarının çok güzel geçtiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız