SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeşilyurtlular Devam Ettirecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, 14. Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği, Türkü'nün konseriyle sona erdi.

İlçe meydanında düzenlenen şenliğin son gününde yerel sanatçılarla coşan izleyiciler, Türk Halk Müziği'nin ünlü sesi Türkü ile hem duygulandı hem de doyasıya halay çekti.

Ünlü sanatçıya çiçek ve kiraz takdimi için sahneye çıkan Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, Türkü'ye elleriyle kiraz yedirdiler. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, şenliğin bu yılda çok güzel gösteri ve eğlencelere sahne olduğunu belirterek, "Allah bundan sonrada bu şenliğin devamını nasip etsin. Belki ben olmayabilirim ama inanıyorum ki, Yeşilyurt'un değerli insanları bu şenliğin devam etmesini sağlayacaklardır" şeklinde konuştu.
Türkü ise, “Ben zaten her yıl Malatya'da yapılan şenliklere davet ediliyorum. Ben bir hemşehrinizim artık. Bundan sonra da beni çağırırsanız gelirim” dedi.

Daha sonra ünlü sanatçı elleriyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'a dalbastı kirazı yedirdi. Belediye Başkanı Kavuk ise, Türkü'nün kulağına kiraz taktı.

Sanatçı Türkü, ilçe kaymakamı Erkan Bulgan'ın da Tunceli'li ve hemşehrisi olduğunu öğrenmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Yeşilyurt esnafı ise sarı ve kırmızı kirazlardan yaptıkları Ay Yıldızlı Türk Bayrağını Türkü'ye armağan ettiler.

Şenlik, Türkü'nün hareketli türküleri ve halayıyla son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız