SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurtlulardan Vali'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-08-07 03:08:13
Yeşilyurtlulardan Vali'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'daki Yeşilyurtlular Derneği'nin  Başkanı Mehmet Zeki Akıncı ve dernek üyeleri Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ile birlikte Vali Toprak’ı makamında ziyaret eden dernek başkanı Akıncı ve dernek üyeleri Vali Toprak’a 'hoş geldiniz' diyerek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni edip başarılar dilediler.

Dernek başkanı Akıncı, ülkemizde ve ilimizde yaşanan bu son hain girişimler ve olaylar karşısında Vali Toprak’ın göstermiş olduğu birleştirici tavırları ve hain saldırıyı bertaraf etmek adına göstermiş olduğu devlet adamlığını büyük bir takdirle karşıladıklarını ve her zaman için kendilerinin ve devletin yanında olduklarını belirttiler.

Başkan Akıncı,  Yeni Camii'de kılınacak akşam namazı sonrası 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına okutulacak mevlidin ardından camii cemaatine, görevlilerine ve Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarımıza yemek dağıtılacağını delirterek kendisini de davet ettiler.

Vali Toprak, dernek başkanı Akıncı ve üyelerine ziyaretlerinden, dilek ve temennileri ile düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek davetlerine icabet etmeye gayret edeceğini belirtti.

Bülten

yy1

yy2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız