SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta 3 Vardiya Kar Mücadelesi

0
Güncellendi - 2016-01-28 17:21:47
Yeşilyurt'ta 3 Vardiya Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

82 Mahallede geniş çaplı karla mücadele çalışmaları yapan Yeşilyurt Belediye ekipleri, kapalı yolları ulaşıma açarken, cadde, sokak ve kaldırımlar da kar ve buz temizliği yapıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Malatya'yı etkisi altına alan kar yağışının başladığı andan itibaren ilçedeki yolların trafiğe kapanmaması ve yağışın hayatı olumsuz yönde etkilememesi için mücadele başlatan Yeşilyurt Belediyesi ekipleri 24 saat esaslı mesaiyle karla mücadele çalışmalarını devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe halkının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için özellikle ana yolların ulaşıma kapanmaması noktasında kar küreme, tuzlama ve buzlanmayı önlemek için kar eritici solüsyon serperek yol ve kaldırımları gündelik yaşamı rahatlatacak seviyeye ulaştırdı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan detaylı hava tahmin raporlarına göre yürütülen planlı çalışmalar doğrultunda 317 personel, iş makineleriyle üç vardiya şeklinde sürdürülen karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kapanan mahalle yolları ulaşıma açılırken, yol açma çalışmalarına ek olarak yaya güvenliği için cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda temizleme çalışmaları devam ediyor.

82 Mahallenin tamamına yönelik gece gündüz demeden yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar Yeşilyurt Belediyesinin özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Yeşilyurt Aşağıköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Durmaz, kar temizleme çalışmalarından dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti. Muhtar Durmaz, "Başta Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere emeği geçen herke teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Kar yağışı olduğu zaman yollarımız hemen açılıyor. Her hangi bir sıkıntımız yoktur" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cenk (8 yıl önce)
    Yeşilyurt'un köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin tüm anayolları buna Aşağıköy Mahallesinin anayolu dahil Büyükşehir Belediyesinin fedakar ekiplerince kar mücadelesi yapılmaktadır. Görenlerin yada yaşayanların bileceği Bürücek Geçidinde kar mücadelesi Büyükşehir tarafından can pahasına yapılmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla