SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Aday Adayı

A- A+ PAYLAŞ

İnşaat Mühendisi Yunus Gök (sağdaki), Yeşilyurt ilçesinde CHP'den belediye başkan aday adaylığı için başvuru belgelerini partinin ilçe başkanı İsmet Havlucu'ya teslim etti.

Gök, başvuru sırasında yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“ Yıllardır içme suyu sıkıntısı çeken, imarsız kentleşen, atalarına yakışmayan mezarlıkları olan, dar bir yerleşim alanına mahkum edilmiş, ilçe bağlantı karayolları adına yakışmayan, ekonomik imkanları, turizm potansiyeli, kirazı ve meyvesi iyi değerlendirilmemiş, hem eğitimde hem sporda hak ettiği yere getirilmemiş, çocuğuna , gencine, kadınına, yaşlısına hak ettiği yaşam standartları sunulmamış, temizlik, sağlık, veteriner ve gıda hizmetlerine hiçbir zaman yeteri kadar önem verilmemiş, sosyal belediyecilik anlamında hiçbir hizmet almamış, bir kültür merkezi bile olamayan yani kısacası yıllardır hizmete aç olan hak ettiği yerde olmayan , hak ettiği şekilde yönetilmemiş olan Malatya’mızın en şirin en güzel ilçesinde yaşamaya çalışıyoruz. Tabi içler acısı olan bu duruma seyirci kalamazdık.

Yüreğimizdeki Yeşilyurt sevgisiyle, arkadaşlarımızın ve partimizin eksiklikleri tespitleri, bizlerinde teknik ve belediyecilik anlamında bilgi birikimimizle bir harman oluşturup, Yeşilyurt’umuzun ihtiyaçları ve eksikliklerinin çözümü doğrulusunda mükemmel projeler hazırladık.

Yeşilyurt’lu hemşehrilerimizin takdir ve teveccühleri ile inşallah en kısa zaman da hazırlamış olduğumuz bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bakın göreceksiniz. Yeşilyurt çok kısa zamanda Malatya’mızın cazibe merkezi turizm cenneti olacak. Su sorunu olmayan, temizliği ile park ve bahçe düzenlemeleri ile imarlı kentleşmesi ile kentin giriş ve çıkışlarında yapılacak peyzaj çalışmaları ile yeni yerleşim yerlerinin imar edilmesi ile sosyal belediyeciliğin gereklerini yaparak harika bir kültür merkezi olan bir ilçe konumuna getireceğiz.”

CHP'YE BİR BAŞVURU DAHA..
Bu arada DDY'de görev yapan Ali Cücemen'in de, CHP'ye Yeşilyurt belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

AKP'YE..
Öte AKP Yeşilyurt ilçe teşkilatına başvuru dosyasını İlçe Başkanı Fikret Çolak'a veren işadamı Mustafa Kanmaz, bundan önceki seçimde de aday adayı olduğunu hatırlattı.

Kanmaz, aday gösterilmesi halinde ilçeyle ilgili projelerini açıklayacağını kaydetti.

AKP'den daha önce aday adaylığı için mevcut belediye başkanı Mehmet Kavuk ile eski ilçe başkanı Cumali Cıcık başvurmuşlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız