SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi

0
Güncellendi - 2017-01-17 04:30:54
Yeşilyurt'ta Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin, ilçenin Gedik Mahallesi'ndeki 47 bin 119 metrekarelik (47 dekar 119 metrekare) arsasına kat karşılığı inşaat yapılabilmesine ilişkin ihalesi 17 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek.

Yeşilyurt Belediyesi'nin imar planında E.0,90 ve 3 kata müsadeli olan Gedik Mahallesi mevkiinde 394 adada bulunan 27 e 29 no.lu parselleri, muhammen bedeli 3 milyon 769 bin 589 TL olarak öngörülen arsa karşılığı inşaat yapmak üzere ihaleye çıkarıldı.

Geçici teminatı 113 bin 087 TL olarak hesaplanan ihalenin, 17 Ocak Salı günü saat 11.00'de Yeşilyurt Belediyesi İhale Salonu'nda Belediye Encümeni'nden oluşan ihale komisyonunun huzurunda kapalı teklif usulüyle gerçekleştirileceği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (7 yıl önce)
    Kaya zemini arasaya 3 kat 0.90 emsal belediyenin imar planİda kendi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Sat sat bitmez ye ye bitmez sanmayin.Birgun elbet birgun keser doner sap döner elbet bu hesap doner.Aziz malatyalilar hic unutmayacak sizleri emin olabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla