SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Asfalt Kaplama Sezonu Başladı

0
Güncellendi - 2016-06-20 20:21:34
Yeşilyurt'ta Asfalt Kaplama Sezonu Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte sathi kaplama asfalt sezonunu açtı.

Oluklu Mahallesinde düzenlenen törene AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, AKP İl Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Ali Şenci ve mahalle sakinleri katıldı.

BAŞKAN POLAT, “3,5 KM’LİK YOLU SATHİ KAPLAMA İLE MODERN BİR GÖRÜNTÜYE ULAŞTIRACAĞIZ”

Ramazan ayı ve sıcak havaya rağmen ilçenin bütün yerleşim alanlarında yol açma, genişletme, fınısher makinesiyle sıcak asfalt serimi ve yol bakımlarına devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Vatandaşlarımızın normal veya ticari hayatlarında sıklıkla kullandıkları yolların modern ve kaliteli olması için belirli program dâhilinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte bugünden itibaren kırsal mahallelerimizde sathi kaplama asfaltlama çalışmalarına hız verdik. İlk olarak Oluklu mahallemizde bu çalışmaları başlatıyoruz.  Yolların kış ayı boyunca alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra havaların ısınmasıyla birlikte sathi kaplama işine hız veriyoruz. Oluklu mahallemizde toplam 3,5 KM’lik yolu sathi kaplama ile modern bir görüntüye ulaştıracağız.  Çalışmalarımızda sürekli bizimle olan, destek veren, heyecanımızı paylaşan Milletvekilimiz Mustafa Şahin’e, çalışmalarda ekiplerimize yardımcı olan Mahalle Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “YEŞİLYURT İLÇEMİZ ÇOK GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞUYOR”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Belediye Başkanımızın daveti üzerine bugün Yeşilyurt ilçemizin genelinde devam eden bazı saha çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde en fazla istek yolların asfalt olmasıdır. Tabii ki bende köylü çocuğuyum, köyün içinden geçen yolun stabilize olması yaz aylarında özellikle yolların sağında ve solunda bulunan sebze ve meyve bahçelerimizi çok ciddi olarak olumsuz şekilde etkilemektedir.  İlimiz büyükşehir statüsüne geçmesinden sonra asfaltlama çalışmaları daha fazla yoğunlaştı. Yeşilyurt İlçemiz gerçekten son dönemlerde çok güzel hizmetlerle buluşuyor, Belediye Başkanımızı ve ekibine canı gönülden kutlarım.  Kendi araçları ve ekipmanlarıyla bu hizmetleri yapmaları hizmeti daha hızlı ve süratli bir şekilde halka ulaştırmaları açısından büyük önem taşıyor. Bütün halkımıza eşit mesafedeyiz, nerede bir insan varsa kim olursa olsun onun ihtiyaçlarını gidermek hepimizin asli görevidir. Biz “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışına sahibiz. Buradaki görüşmelerimde su sıkıntısı olduğunu öğrendim, Büyükşehir Belediye Başkanımızla bu konuyu görüşüp sorunu ortadan kaldırmaya çalışacağız. Ahmet Başkanımız bu sorunu mutlaka halleder. Cenab-ı Allah hizmetlerimizi daim eylesin “ dedi.

Mahalle Muhtarı Ali Şenci ise açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan AKP Milletvekili Mustafa Şahin ile mahalleye getirilen hizmetlerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederken “ Hepinize minnettarız, mahallem adına bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bülten

asfaltsathikaplama

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bilal ARSLAN (7 yıl önce)
    yahu arkadaşım hekimhan malatya yolu ne zaman bitecek ben görebileçekmiyim ömrüm yeteçekmi, bilmiyorum. bir de Arguvan da bir asvaltlama var vah orda yaşayanların haline yetkili büyüklerim Özal Köyünü geçtikten sonra kanalın olduğu bahçe yolu ancak 20 - 30 tane ev var orayıda bir asvaltlayında garibanlar sevinsin 3 yıldır söz veriyorsunuz. hadi bismillah orada oturanların hiç bir siyasi tanıdığı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Üvey evlat (7 yıl önce)
    Huzurevi yolu olan Şehit Mürsel Karataş Caddesi'ni Allah rızası için, mübarek Ramazan niyeti için asfaltlayın. Yolumuz gerçekten içler acısı bir halde. 6 yıldır yalvarma/bildirme taleplerine rağmen nolur biz üvey evlat değiliz. Büyüyen sevdanın bir kalp atışıyız. Durmak yok yola devamsa öyleyse Huzurevi Şehit Mürsel Karataş Caddesi'ne.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaparlar dostum yaparlar. Kalp atışı degil iyi bir dernekci isen yaparlar atarlar asfaltini.
    0
    0
    Yanıtla