SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Erken Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2016-07-03 22:52:07
Yeşilyurt'ta Erken Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde personellerle bir araya geldi. Başkan Polat, ''Biz büyük bir aileyiz, özverili ve fedakârca çalışarak ''Büyüyen Sevdamız'' Yeşilyurt’u ileriye taşıyacağız. Sizlerle çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum'' dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Beylerderesi Sosyal Tesislerde düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, İŞGEM Genel Müdürü, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri, Birim Müdürleri ve Belediyenin tüm kademelerinde görev yapan personeller katıldı.

Başkan Polat, törende yaptığı konuşmada hizmetlerin halka ulaşmasında büyük emek sarf eden, gece-gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

BAŞKAN POLAT, “RABBİM, HUZURLU VE BARIŞ İÇİNDE BAYRAMLAR NASİP ETSİN”

Böyle bir ekiple çalıştığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Polat, “ Büyük Yeşilyurt Projesini sizin gibi kıymetli, değerli mesai arkadaşlarımız ve kardeşlerimizle hayata geçireceğiz. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim bizlere huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlar nasip etsin” diye konuştu.

Bayramlaşma töreninde ortaya çıkan kardeşlik görüntüsünden dolayı herkese teşekkür eden Başkan Polat, “Bayramın heyecanını yaşamak, birbirimize sarılmak, selamlaşmak ve tebessüm etmek için bugün bir aradayız. Gerçekten çok güzel bir tablo oluştu. Başta İslam Ümmetinin, Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşların, Malatya ve Yeşilyurtlu tüm halkımızın, sizlerin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum “ dedi.

BAŞKAN POLAT, “TAKIM RUHU SİZİN GİBİ ÇALIŞKAN KARDEŞLERİMİZ SAYESİNDE OLUŞTU”

Personellerin gayretini ve çabasını takdirle karşıladığını sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Böyle bir ekip ve takımla Yeşilyurt İlçemize hizmet etmeyi nasip ettiği için Rabbime sonsuz şükür ediyorum. Sizlerin çalışma isteğiniz, heyecanınız ve işe bağlılığınız bizim için çok önemlidir. Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz, Şeflerimiz ve sizler arasında asla statü farklılığı yoktur. Bizim hayat ve çalışma felsefemizde birlikte mesai yapan tüm kardeşlerimiz, aileleri ve çocukları bizler için çok değerli, kıymetli ve büyük bir saygınlığa sahiptir. Hizmet süremiz içerisinde ekmeğimizi ve aşımızı hep paylaşmayı tercih ettik, sizlerle birlikte ortak paylaşımlar ve ortak programlar yapma gayretinde olduk. İftarlarımız başta olmak üzere diğer organizasyonları fırsata çevirip, birlikte olmaya, ekmeğimizi aşımızı paylaşmaya özen gösterdik. Bütünlüğümüzü sağlamlaştırmak ve birliğimizi muhafaza etmek için mücadele ettik. Hepiniz görev yaptığınız birimlerde takım ruhunu ortaya koydunuz. Yeşilyurt Belediyesinde ekip ve takım ruhu sizin gibi çalışkan kardeşlerimiz sayesinde oluşmuştur. Bundan sonraki hedefimiz hep ileriye gitmek ve halkımıza daha fazla hizmet götürmektir” şeklinde konuştu.

POLAT, “HEPİMİZİN MÜCADELESİ  BÜYÜK ÖNEM TAŞIMAKTADIR”

Halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğuna vurgu yapan Başkan Polat, “Bundan sonrada hizmetlerimizi aksatmadan, aşkla, sevdayla, gururla devam edeceğiz. Çünkü biz bu millete hizmet etmeye geldik. Halka hizmet ettiğimiz zaman Hakka hizmet ettiğimizi biliyoruz, bu anlayışla çalışıyoruz. Mutfakta çalışanından, sahada çalışan birimlerimize, tüm personelimizle birlikte dur durak bilmeden sürekli koşuyoruz, sürekli mücadele ediyoruz. Hepimizin mücadelesi ilçemizin gelişimi açısından ayrı ayrı büyük önem taşımaktadır. Hz. Muhammed ( SAV ) Hadis-i Şerifinde “Bir kavme hizmet eden o kavmin efendisidir” diye buyurmuş. Biz millete hizmet etmenin derdinde olan insanlarız. Cenabı Allah’a bize bu güzel fırsatı verdiği içinde ne kadar şükür etsek azdır. Böyle güzel görevler herkese nasip olmaz. Bir yandan hizmet ediyorsunuz evinizin aşını ekmeğini götürüyorsunuz diğer yandan bu milletin mutluluğuna, güzelliğine ve huzuruna vesile oluyorsunuz. Yaptığımız işi ibadet bilinciyle, şevkle, aşkla yapıyoruz yapmamızda lazım” dedi.

POLAT, “TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE SALDIRILARIN DOZAJIDA ARTACAK”

Ülkemiz her geçen gün büyüyor ve güçleniyor bunu bizler başardıkça saldırıların daha şiddetleneceğine ve artacağına dikkat çeken Başkan Polat, “Ülkemiz geliştikçe, büyüdükçe saldırıların tonajı artacaktır. Bu topraklardan üç kıtaya nasıl adalet, hikmet, bilge ve bilgelik yayıldıysa yine bu topraklardan dünyanın dört bir tarafına huzur, barış, adalet yayılacaktır. Bunu millet olarak biz yapacağız. Ayrılığa, fitneye ve bizi bölmeye çalışanlara asla ve asla müsaade etmeyeceğiz, Her birimiz çok değerli ve kıymetliyiz. Görevimiz ve sorumluluğumuz ağır, hiçbirimizin konumu, vazifesi basit değil, önemsiz değildir. Her birimiz birer nefer olarak önemliyiz. Hangi görevi yapıyorsak yapalım, biz hep birlikte Türkiye’yiz, hep birlikte Malatya’yız, hep birlikte Yeşilyurt’uz. Çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir gelecek armağan etmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Polat, konuşmasının sonunda Belediye birimlerinde görev yapan personellere bayram şekeri ve kolonya hediye etti.  Başkan Polat ve Başkan Yardımcıları personellerle tek tek bayramlaştı.

Bülten

yy

yy1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız