SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Final Yıldızhan'la..

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesindeki 13. Kiraz Kültür ve Spor Şenliği, Pazar gecesi gerçekleştirilen İzzet Yıldızhan konseriyle noktalandı.

Sanatçı İzzet Yıldızhan, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 13. Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında ilçe meydanında düzenlene halk konserinde sahne aldı. Yoğun bir ilginin gösterildiği konserde Yıldızhan söylediği parçalarıyla sevenlerini coşturdu.

Konser esnasında sahneye çıkan Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, sanatçı Yıldızhan’a çiçek ve hediyelik kiraz sundular. Bu esnada belediye Başkanı Kavuk ile Yıldızhan arasında ilginç diyaloglar geçti.

Yeşilyurt Belediyesi’nin 71 yaşındaki Başkanı Mehmet Kavuk, “İzzet bey bundan sonra çokta uzatmasın. Ben 18 yaşında evlendim. 1954 yılında nasip oldu, bana bir avrat (Eş) bulup, bir kız bulup aldılar” sözleri karşısında İzzet Yıldızhan, belediye Başkanın Avrat kelimesini kullanmasını “Ben, Diyarbakırlıyım. Burası Malatya. Biz yörenin insanıyız, yörenin dilinde konuşacağız yani” ifadeleri ile değerlendirdi.

Belediye Başkanı Kavuk, “Erken evlenen yol alır” sözü üzerine Yıldızhan, “Ben kaçırdım treni. Nerden alayım. Ben 18 yaşında değilim ki” cevabını verdi. Belediye Başkanından kendi yaşını soran Yıldızhan, 32 cevabını alınca, “Saçıma bakma, beyaz olabilir yani” dedi. Belediye Başkanının bu kez 33 demesi üzerine ise sanatçı İzzet Yıldızhan, “Tövbe ki, 33 yaşında olsaydım, 5 milyon dolar borcum olsaydı. Yalanım yok. 5 milyon doları öderdim” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Kaymakam Serdar Cevheroğlu’ndan hediyelik kiraz kutusunu alan İzzet Yıldızhan, kirazların yıkanmadığını söyleyince Belediye Başkanı Kavuk’tan “Temizdir, Hormon yok. Başbakan’a da verdim” cevabını aldı. Yıldızhan bunun üzerine “Başbakan’da böyle yıkanmadan mı yedi” diye sorup, “Yıkanmadan yedi” cevabını alınca, “O zaman bana bir şey olmaz” dedi.

Konseri esnasında sahneden inerek protokolde Belediye Başkanı ve diğer oturanlarla halay çeken İzzet Yıldızhan, halay esnasında aniden durarak, “Hiç biriniz doğru oynamıyorsunuz” diyerek, onlara halay çekilmesini öğretmeye çalıştı. Protokole halay çektikten sonra sahneye çıkan sanatçı İzzet Yıldızhan, bu kez seyircilerden bir ekip oluşturarak sahnede halay çektirdi. Bir seyirciyi iyi oynayamıyor diye halaydan çıkartan Yıldızhan, daha sonra kendisi halay başına geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız