SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Halk Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:11:06
Yeşilyurt'ta Halk Günü
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi ilk Halk Günü uygulamasını başlattı. 

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her ayın 7’si ve 24’ünde MAŞTİ Karşısındaki Belediye Hizmet Binasında 06.00 -09.00 saatleri arasında halk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinlemeye başladıklarını bildirdi.

Başkan Polat, “Vatandaşlarımız halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra Yeşilyurt'un ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkanları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz.

Vatandaşlarımız bu uygulama ile benimle birebir görüşme yapıp sorunlarını, talep ve şikayetlerini bildirmektedirler. Görüşmede talepler imkanlarımız ölçüsünde çözülüyor, çözümlenemeyen talepler ise en kısa sürede sonuçlandırılarak ilgililerine bilgi verilmek üzere geri dönülüyor ”dedi.

Polat şunları söyledi:

“Günün her saati çalışıyoruz ancak sabahın erken saatleri daha verimli oluyor. Bu nedenle bugün sabah erken saatlerinde ilk uygulamamızı gerçekleştirdik. Gelen vatandaşlarımızdan bu uygulamayı nasıl karşıladıklarını, memnuniyetlerini sorduk. Görüşme yaptığımız onlarca vatandaşımızın memnuniyeti karşısında bizde bundan sonra gerçekleştirilecek olan “Halk Günü” görüşmelerimizi her ayın 7’si ve 24’ünde sürekli hale getirmeye karar verdik. Akılda kalıcı olması için 7/24 sloganı ile duyuracağız” dedi.

Başkan Polat, “Ayrıca Çağrı Merkezi (444 8 9 10) sayesinde vatandaşlarımız talep ve şikayetlerini direk bizlere aktarabiliyor. Biz bunları vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için yapıyoruz. Yeşilyurt’ta asıl olan hizmettir. Yeşilyurt Belediyesinde sorun değil, çözüm var. Biz sorunsuz bir Yeşilyurt için yola çıktık. Bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz, bizim için samimi ve gerçek memnuniyet önemlidir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız