SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Mahalleler Arası Futbol

0
Güncellendi - 2017-08-15 19:33:54
Yeşilyurt'ta Mahalleler Arası Futbol
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından organizasyonu yapılan 2.Yeşilyurt Mahalleler Arası Futbol Turnuvası oynanan karşılaşmaların ardından start aldı.

Orduzu Pınarbaşındaki bir halı sahada yapılan ilk karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, geçen yıl ilkini düzenledikleri mahalleler arası futbol turnuvasına bu yılda devam ettiklerini söyledi.

ÇOBANOĞLU, “TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM”

Hedeflerinin toplumdaki mahalle kültürüne katkı sunmak, farklı mahallelerde yaşayan insanlar arasındaki yardımlaşma ve kardeşlik köprülerini sağlamlaştırmak olduğunu hatırlatan Çobanoğlu, “ Yeşilyurt Kent Konseyi olarak gençlerimize yönelik sosyal, kültürel, sportif ve sağlık alanlarındaki etkinliklerimize devam ediyoruz. İlkini geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz mahalleler arası futbol turnuvamızın bu yıl ikincisini düzenliyoruz. 12 mahalle takımından 100’ün üzerinde sporcunun katıldığı turnuvamız beş gün sürecek ve final maçının ardından şampiyon takım belli olacak. Turnuvanın ardından dereceye girecek takımlarımıza çeşitli ödüller vereceğiz. Turnuvaya katılan bütün takımlarımızın yöneticilerine, antrenörlerine ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Başta tüm projelerimize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat olmak üzere, geçen yıl olduğu gibi bu yılda futbol organizasyonumuzun başarılı geçmesi için desteklerini esirgemeyen mahalle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Centilmenlik ve dostluk içerisinde maçlar oynanmasını temenni ediyorum. Bu organizasyonun amacı; gençlerimizin sportif etkinliklere katılımlarını artırmak, mahalleler arasındaki dostluk, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarını sağlamlaştırmak ve mahalle kültürünü yaşatmaktır. Ayrıca bu güzel organizasyon için çok yoğun çalışan Gençlik Meclisimizdeki kardeşlerime de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. ” diye konuştu.

MUHTAR ÇETİN, “FUTBOL TURNUVASI FEVKALADE OLDU”

Düzenlenen organizasyondan dolayı Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyine teşekkürlerini sunan Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada “Yeşilyurt Kent Konseyimizin düzenlediği bu futbol turnuvası fevkalade güzel olmuştur. Bizler çocuklarımızın ve gençlerimizin sevincine ortak olmak için buraya geldik. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

MUHTAR DEMİR, “GENÇLERİMİZDE SPOR KÜLTÜRÜ OLUŞACAKTIR”

Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir ise,  “Mahalleler arasındaki dostluğu, kardeşliği, centilmenliği sahaya yansıtma anlamında güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin hafızalarında bu maçlar vesilesiyle centilmenlik ve kardeşlik duyguları daha sağlam bir şekilde yer edinecek ve gençlerimizde spor kültürü oluşacaktır. Bu turnuvayı destek veren başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere Yeşilyurt Kent Konseyi yöneticilerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız