SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Performans Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:58
Yeşilyurt'ta Performans Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeşil Konak’larda eğitim gören kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı Performans Sergisi ilgi gördü.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren YEKSAM çatısı altında sanatsal çalışmalarına ara vermeden devam eden Çırmıhtı, Gündüzbey, Şahnahan, Topsöğüt ve Dilek Yeşil Konak Merkezlerinde eğitim gören kursiyerler tarafından yapılan El Sanatları, Ahşap Yakma, Kara Kalem, Yağlı Boya, Dikiş-Nakış, Rolyef ve Bez Bebek’ten oluşan göz kamaştırıcı eserler üç gün boyunca Malatya Park AVM’de sergilendi. 

Meslek edindirme, kişisel gelişim ve hobi kurslarına katılarak birbirinden değerli ve kıymetli eserleri ortaya çıkartan kursiyerler, el emeği göz nuru çalışmalarını sergiledi. Kursiyerlerin “Performans Sergisi” adı altında sergilenen ürünlere gösterilen ilgi karşısında büyük bir mutluluk yaşadıkları gözlendi. Yeşil Konak Merkezlerinde açılan ücretsiz kurslara katılarak, büyük bir özveri ve gayret neticesinde ilgi çeken eserleri Malatyalılarla buluşturan YEKSAM Yetkilileri ve kursiyerlerin bu çalışmaları takdir topladı.

Yeşil Konak’lardaki kültürel çalışmalarına ayrı bir önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta Performans Sergisini ziyaret ederek, eserleri yakından inceledi. 

BAŞKAN POLAT, “ÇALIŞMALARININ SERGİLENMESİ VE TANITILMASI DAHA GÜZEL ÇALIŞMALARIN HAYATA GEÇMESİNİ TEŞVİK EDECEKTİR”

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve YEKSAM Yetkililerinden sergilenen eserler hakkında bilgiler alan Başkan Polat, uzun bir çalışma neticesinde ortaya çıkan eserlerden övgü dolu sözlerle bahsetti. Yeşil Konak’ların hedefine uygun bir anlayışla yoluna devam ettiğini ifade eden Başkan Polat, kursiyerleri kutladı. Malatya Girişim Grubu Başkanı Adnan Başdemir ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte sergilen eserleri inceleyen Başkan Polat, “Yeşil Konak’larımızda açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı Performans Sergisinin Malatyalılarla buluşmasına imkân tanıyan Malatya Park AVM Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimizin bu çalışmalarının sergilenmesi ve tanıtılması daha güzel çalışmaların hayata geçmesine teşvik edecektir. El Sanatları, Ahşap Yakma, Kara Kalem, Yağlı Boya, Dikiş-Nakış, Rolyef ve Bez Bebek kurslarına katılıp böylesine güzel eserleri Malatyalılarla buluşturan kursiyerlerimizi takdir ediyorum. Serginin açılmasında büyük emek sarf eden Başkan Yardımcılarımızı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelini, YEKSAM Yetkililerini, hocalarımızı ve öğrencilerimizi böylesine başarılı bir çalışma yaptıkları için kutluyorum. İlerleyen zamanlarda yine değişik ve farklı eserlerin yer aldığı kültürel faaliyetlerimizle devam edeceğiz” dedi.

Sergiye gösterilen ilgiden dolayı tüm Malatyalılara teşekkürlerini ileten Başkan Polat, Malatya Girişim Grubu Başkanı Adnan Başdemir’e YEKSAM Öğrencileri tarafından yaptırılan elif vav tablosu hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız