SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Satranç Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-11-01 02:46:27
Yeşilyurt'ta Satranç Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü, satranç eğitimleri veriyor.

Satranç sporunun yaygınlaşması ve sporcuların daha iyi bir ortamda satranç oynamalarını sağlayan kulüp, Yeşiltepe’deki bir semt konağını sporculara tahsis etmişti. Tahsis edilen alanda sporculara satranç eğitimleri veriliyor.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “Yeşilyurt Belediyespor Satranç Eğitim Merkezi'nde derslere başlandı. Yeşiltepe Adli Tıp Kavşağı civarında bulunan Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi'ndeki dersler haftada iki gün yapılmaktadır. Diğer branşlarda olduğu satranç branşında da hem satranç eğitimi hem de başarılı takım oluşturma hedefi yolunda çalışmalar yoğun şekilde devam etmektedir. Dersler takım kaptanı da olan antrenör İlker Aktaş verilmektedir” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu'nun satranç branşına verdiği destek nedeniyle memnuniyetlerini ifade eden sporcular ile veliler ise güzel bir ortamda satranç eğitimi aldıklarını belirttiler.

Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı, Temmuz ayında Konya'da yapılan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında derece yaparak 2. Lige çıkma başarısını göstermişti.

Yeni Malatya Gazetesi

satranç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız