SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Ulusal Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2018-03-31 01:50:31
Yeşilyurt'ta Ulusal Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin desteğiyle Satranç Malatya İl Temsilciliği'nin koordinesinde gerçekleştirilen 4.Ulusal Yeşilyurt Satranç Turnuvası'nın bu yıl 14-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.

  "Aklına sağlık' sloganıyla bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Ulusal Yeşilyurt Satranç Turnuvası 10 yaş altı, 12 yaş altı, 14 yaş altı, 16 yaş altı ve 18 yaş altı kategorilerinde gerçekleştirilecek ve toplamda sporculara 16 bin TL ödül dağıtılacak.

  Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin arkasındaki Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan turnuvanın yönergesi açıklandı.

  Turnuva kapsamında her kategoride 64 sporcu mücadele edecek. 12 Nisan'da kayıtların tamamlanmasının ardından 14 Nisan'da 09.00-09.30 saatleri arası kayıt kontrol yapılarak, ilk tur müsabakaları oynanacak.

  İsviçre sistemine göre 6 tur üzerinden oynanacak olan turnuvaya Türkiye Satranç Federasyonu lisansına sahip 2017-2018 yılı vizesi yapılmış, 2011 ve öncesinde doğan sporcular katılabilecek.

  14 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan turnuva, 15 Nisan Pazar günü tamamlanacak ve hemen ardından ödül töreni gerçekleştirilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cemal Gürsel Toy (6 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın destekleriyle 4 sünü yaptığımız turnuva çocuklarımız, gençlerimiz için çok önemlidir. Başkanımıza teşekkürlerimle...
    0
    0
    Yanıtla