SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesinde öğle saatlerinde çıkan yangında 4 evde hasar meydana geldi, can kaybı olmadı. Yangın üzerine Vali Halil İbrahim Daşöz de ilçeye giderek incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Yeşilyurt ilçesi Hamidiye Mahallesi İnce Sokak'taki bir evde 11.30 sıralarında tüp patlaması sonucu çıkan yangında Ahmet İnce, Lokman Özberber, Hacı Çoban ve Adnan Alataş isimli şahısların iki katlı ahşap evleri büyük zarar gördü. 3 ev kullanılmaz hale gelirken 1 evin ise çatısı yandı.

Yangını, Malatya ve Yeşilyurt Belediyesi itfaiye ekipleri söndürürken, yangın yerine gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, bir evde tüp patlaması sonucu çıkan yangının bitişikteki diğer evlere de sıçradığını belirtti.

İL MERKEZİNDE..
Bu arada, il merkezinde de Koyunoğlu Mahallesi 1. Cadde'de meydana gelen olayda, M.K.'ye ait evde soba üzerindeki askılığa kurutulmak üzere bırakılan elbiselerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangında salonda bulunan oturma grubu ile elektronik cihazlar hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın büyümeden söndürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız