SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt'u Tanıtıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-13 17:21:34
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin Ankara Atatürk Kültür Merkezinde devam eden ‘ Malatya Tanıtım Günleri’ etkinliğinde açtığı stant ziyaretçi akınına uğradı. Yeşilyurt’un görsellerinden oluşan renkli stand fuarın en dikkat çeken bölümlerinden birini oluştururken, Başkan Polat ise ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN HİZMETLERİ, YATIRIMLARI VE PROJELERİ ANLATILDI, İKRAMLAR YAPILDI

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 12-15 Ekim günleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Malatya Tanıtım Günlerindeki Yeşilyurt Belediye standına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Üç yıl içerisinde Yeşilyurt ilçenin çehresini değiştiren yatırımlar, projeler ve hizmetlerin yer aldığı broşürler ile basın bültenleri standı ziyaret eden vatandaşlara dağıtıldı. Yeşilyurt’un görsellerinden oluşan renkli stand fuarın en dikkat çeken bölümlerinden birini oluştururken, Yeşilyurt Belediyesinin güler yüzlü personelleri tarafından karşılanan ziyaretçilere gün kurusu, kiraz kurusu, tandır ekmeği, biliç, analıkızlı, kiraz yaprağı sarması ve içli köfte ikram edilirken, kiraz çiçeğinden özel olarak yaptırılan parfüm ise davetlilerin büyük ilgisini çekti.

DEVLET BAKANLARI’NDAN YEŞİLYURT BELEDİYESİ STANDINA ZİYARET

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Eski Bakanlardan Güldal Akşit’te Yeşilyurt Belediyesinin standını ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ında yer aldığı ziyaret sırasında konuklarıyla yakından ilgilenen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçesi ve Belediye hizmetleri hakkında bilgiler sunduktan sonra yöresel yemekler ve tatlılardan oluşan özel ikramlarda bulundu. Polat ayrıca özel hazırlanmış kayısı paketlerini Bakanlara takdim etti.

HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİYLE RENKLİ ANLAR YAŞANDI

Yeşilyurt Belediyesinin hem ilçeyi tanıtan sunumları hem de ikramları büyük beğeni toplarken, Yeşilyurt Belediyesine ait Halk Oyunları Ekibinin yaptığı gösteriler ise renkli ve heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Gurbetteki Malatyalılar, Malatya’ya özgü oyunları oynayan Halk Oyun Ekibine büyük ilgi gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANI POLAT ZİYARETÇİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ, CANLI YAYINLARA KONUK OLDU

Standı ziyaret eden vatandaşlarla yakından ilgilenen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçesinin tarihi ve kültürel özellikleri ile belediye olarak yaptıkları hizmetler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcilerini misafir eden Başkan Polat röportajlarını stand içerisinde gerçekleştirdi.  Polat, Malatya Merkezli Uydu Yayını yapan Vuslat TV ile Er TV’nin canlı yayınlarına konuk olurken, standı ziyaret eden medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

POLAT, EVKUR Y.MALATYASPOR’UN ŞEREF FORMASINI İMZALADI

Süper 1.Ligde mücadele eden Evkur Y.Malatyaspor’un ürünlerinin sergilendiği standı ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, özel olarak hazırlanan şeref formasını imzaladı. Evkur Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Başkan Polat’a forma ve kaşkol hediye etti.

Başkan Polat ayrıca Belediyeler, Dernekler, Kurum ve Kuruluşların açtıkları stantları da tek tek ziyaret etti.

“İLÇEMİZİ VE BELEDİYE HİZMETLERİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TANITTIK“

Ankara’daki Malatya Tanıtım Günlerinin Malatya’nın tüm yönleriyle tanıtılması açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, böylesine geniş çaplı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini sundu.

“ STANDIMIZA GÖSTERİLEN İLGİ BİZLERİ ONURLANDIRDI”

Büyük bir ilgi altında gerçekleşen açılış töreninden sonra Ankara ve çevre illerden gelen ziyaretçileri Yeşilyurt Belediyesi standında ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını ifade eden Polat, “ Tarihi ve kültürel özelliklerini kendi içerisinde sağlam bir şekilde muhafaza eden Yeşilyurt İlçemizin tüm yönleriyle tanıtmak, Belediye hizmetlerimizi daha geniş kesimlere duyurmak adına böylesine önemli fuarlarda ve etkinliklerde sürekli yer almaya gayret ediyoruz. Ankara’daki Malatya Tanıtım Günlerinde açtığımız standımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri onurlandırdı. Dört gün açık kalacak organizasyon için özel olarak hazırladığımız standımızı ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık ve Mehdi Eker başta olmak üzere Eski Bakanlarımızdan Güldal Akşit, Milletvekillerimiz, Bürokratlarımız, Müsteşarlarımız, Kurum ve Kuruluşlarımızın Temsilcilerine ve tüm ziyaretçilerimize güzel ilçemizi anlattık, projelerimiz hakkında bilgiler paylaştık,  ilçemize özgü tandır ekmeğimiz başta olmak üzere yemeklerimizi ve tatlılarımızı ikram ettik” dedi.

“MALATYA TANITIM GÜNLERİNDEN EN GÜZEL ŞEKİLDE FAYDALANIYORUZ”

Polat, “ İlçemizin gelişmesi ve büyümesi adına tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerimiz ile bugüne kadar yaptığımız bütün hizmetlerimizin yer aldığı broşürlerimizi, basın bültenlerimizi ve dergilerimizi dağıtımı yapıyoruz. Yazılı ve görsel medya kuruluşlarımızın değerli temsilcilerini standımızda ağırladık, ilçemiz ve belediye hizmetleri hakkında detaylı bilgiler sunduk.  Böylesine geniş çaplı bir organizasyonda hem Yeşilyurt’u hem de Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini anlatmak adına yakaladığımız fırsatı çok iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Sunumlarımızla, ikramlarımızla, Halk Oyunu ekibimizin gösterileriyle gurbetteki hemşerilerimizle bir arada olmanın sevincini yaşadık.  Vatandaşlarımızdan çok güzel tepkiler aldık, çok renkli ve her anı dolu dolu geçen bir etkinlikten her yönüyle faydalanıyoruz. Bundan sonrada fuar ve tanıtım günleri gibi organizasyonlarda sürekli yer alıp Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.15 Ekim’e kadar açık kalacak olan organizasyonda ziyaretçilerimizi en güzel şekilde misafir etmeye devam edeceğiz“ diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız