SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'un 2018 Tahmini Bütçesi 180 Milyon TL

0
Güncellendi - 2017-10-20 02:49:54
Yeşilyurt'un 2018 Tahmini Bütçesi 180 Milyon TL
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenen 2018 Yılı Mali Gelir- Gider Bütçesi ile yeni yılın ücret tarifelerini karara bağladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleşen ikinci oturumda öncelikle 03 Ekim 2017 tarihli 1.Oturum’un karar özeti okunarak oy birliği ile kabul edildi.  Açılış ve yoklamanın ardından komisyon raporları ve teklifler teker teker görüşülerek karara bağlandı.

2018 YILI BÜTÇESİ 180 MİLYON TL

Ekim Ayının ilk toplantısında görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Yeşilyurt Belediyesi bütçesi 2018 Yılı Mali Gelir-Gider Bütçesi görüşüldü. Bütçe Tasarısının okunmasından sonra yapılan oylamanın ardından 2017 yılında 143 Milyon 600 Bin TL olan bütçe 2018 Yılında 180 Milyon TL olarak kabul edildi.

2018 YILI ÜCRET VE TARİFELERİ BELİRLENDİ

2018 Yılı Bütçe kararnamesinin onaylanmasından sonra yeni yılın ücret ve tarifeleri de karara bağlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenerek Meclis’e sunulan İmar İle İlgili Harçlar, Bina İnşaat Harcı, Tatil Günlerinde Çalışma Ruhsatı Harcı,   İlan ve Reklam Vergisi, İşgal Harcı, Tellallık Harcı, Ölçü ve Tartı Aletleri Muayene Harcı, Eğlence Vergisi,  Kayıt ve Suret Harcı, Otopark Bedeliyle ilgili yeni yıl ücret ve tarifeleri onaylandı.

‘YEŞİLYURT KİTAP YURDU’ PROJESİNE DESTEK

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifi doğrultusunda; Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği halinde düzenlenecek ‘Yeşilyurt Kitap Yurdu’ Projesine ortak olunmasına karar verildi.

2018 YILI PERFORMANS RAPORU ONAYLANDI

Strateji Müdürlüğü tarafından hazırlandıktan sonra Meclis Üyelerine dağıtılan 2018 yılı Performans Raporu görüşüldükten sonra onaylanırken, gündemdeki dokuz maddenin Kasım ayı toplantısında görüşülmek üzere ertelenmesine, üç maddenin ise 5393 sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi gereğince Kasım ayı toplantısında görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verildi.

KASIM AYI TOPLANTISI YEDİ KASIM’DA

Ekim ayı çalışmalarını iki ayrı oturum şeklinde gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantısı için 07 Kasım 2017 Salı günü saat 14.00’de MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binasının toplantı salonunda bir araya gelecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız