SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'un 3 Bininci Bebeği Eslem

0
Güncellendi - 2016-02-09 21:30:00
Yeşilyurt'un 3 Bininci Bebeği Eslem
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan "Hayat Seninle Güzel" Projesinde ziyaret edilen bebek sayısı 3.000 ulaştı. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,"Dünya'ya gelen her bebek toplumsal birlikteliği kuvvetlendirdiği gibi güzel bir geleceğinde habercisidir" dedi.

Yeşilyurt Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında 2015 yılında başlatmış olduğu “Hayat Seninle Güzel” Projesi çerçevesinde yeni doğan bebek ailelerine yapılan ziyaretler devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun giderek yaşlanmaya başlayan ülke nüfusunun, gelecekte yaratacağı sorunlar nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi tarafından farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirilen “Hayat Seninle Güzel" Projesi devam ediyor.

Dünyaya yeni gelen bebeklerin ailelerine sürpriz ziyaretlerde bulunarak yaşanan sevince ortak olan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin'in yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen projenin 3.000’inci bebeği Eslem'i ziyaret etti.

İlke kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Zeynep-Volkan Coşkun çiftinin Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarında ikamet ettikleri eve giden Başkan Polat, dünyaya yeni gözlerini açan Eslem bebeği kucağına alıp severken, "Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında özel olarak hazırlanan hediye setini aileye takdim etti. Anne ve baba'yı tebrik eden Başkan Polat, hediye setinde yer alan bebek bakım kitabını mutlaka okumalarını tavsiye etti.

Zeynep-Volkan çiftinin ilk bebeği, "Hayat Seninle Güzel" projesinin 3.000’inci bebeği olan Eslem'in sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde hayatını sürdürmesi, vatana, millete, dinine ve bayrağına sadık bir evlat olarak yaşaması temennisinde bulunan Başkan Polat, "Eslem bebeğimiz projemiz kapsamında dünyaya gelen 3.000’inde bebeğimiz oldu. İlk kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Zeynep ve Volkan çiftimizi yürekten tebrik ediyorum. Rabbim genç çiftimize bir ömür boyu huzur ve mutluluk Eslem bebeğimize de sağlıklı bir hayat nasip eder inşallah. Belediye olarak geçen yıl başlattığımız "Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında ilçe sınırlarımız içinde dünyaya yeni gelen bebeklerin ailelerini bizzat evlerinde ziyaret ederek, hediyelerini takdim ediyoruz. Hediye setinde yer alan bebek bakımı üzerine özel olarak hazırlanmış kitabın mutlaka okunmasını tavsiye ediyoruz. Yeşilyurt hepimizin ortak paydası ve evidir. "Hayat Seninle Güzel" ve Yeşilyurt Gurbet Değil" Projeleri kapsamında ailelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz" dedi.

Aile bireyleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirerek "aile kavramı" üzerine tecrübelerini paylaşan Başkan Polat "Dünya'ya gelen her bebek toplumsal birlikteliğimizi kuvvetlendirdiği gibi güzel bir geleceğinde habercisidir. Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınımız ve geleceğimizdir. Bütün yavrularımız bizim için değerli ve kıymetlidir. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır, bunun farkındayız. Çocuklarımızın güzel ve kaliteli bir hayat sürmesi için imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız" dedi.

Zeynep-Volkan çifti ise gerçekleşen ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Polat ve ekibine teşekkür ettiler. "Hayat Seninle Güzel" Projesini takip ettiklerini ve çok beğendiklerini ifade eden çift,"Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibini evimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Anne ve baba olma heyecanını ilk kez yaşadığımız bu günlerde gerçekleşen bu ziyaret bizi mutlu etti. Hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız