SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'un Başpehlivanı İzmir'den..

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Şenlikleri kapsamındaki Karakucak güreşlerinde başpehlivanlığı Erzurumlu güreşçi kazandı. Bu arada önümüzdeki yıl yapılacak olan güreşlerin ağalığı için düzenlenen açık artırmayı ise, bu yılın ağası Orhan Nalbant 12 milyar lira ile kazandı.

216 GÜREŞÇİ..
Karakucak güreşlerinde; Kahramanmaraş, Sivas, Tokat, İzmir, Çorum, Ankara, Amasya, İstanbul, Mersin (Tarsus), Osmaniye, Adıyaman, Samsun, Yozgat, Konya ve Erzurum bölgelerinden 256 güreşçi ter döktü. Başpehlivanlık finalinde Kahramanmaraş Bölgesinden Halil İbrahim Erdine’yi yenen İzmir Tekelspor güreşçisi Sait Bingöl birinci oldu. Toplam 10 kategoride yapılan güreşlerde derece elde edenlere protokol üyelerince para ve madalyaları verildi. Yarışmada toplam 12 bin 450 YTL para dağıtıldı.

Yeşilyurt Karakucak Güneşlerindeki sonuçlar şu şekilde:

50 KİLO:
1-Selçuk Kara (Malatya)
2-Can Erköftte (Adana)
3-Bilgin Koca (Malatya)

55 KİLO
1-Murtaza Yılmaz (K. Maraş)
2-Mehmet İşvan (Tarsus)
3-Süleyman Kenger (K.Maraş)

60 KİLO:
1-Serkan Akdoğan (Tarsus)
2-Kamil Tekerlek (Tarsus)
3-Fahri Yıldız (Sivas)

65 KİLO:
1-Ersin Çetin (Ankara)
2-Arif Kama (İstanbul)
3-Ali Özsoy (K.Maraş)

70 KİLO:
1-Arif Yılmaz (Adana)
2-Rafet Aslan (Ankara)
3-Nuri Akgül (K. Maraş)

75 KİLO:
1-Ali Kılıç (Ankara)
2-Kadir Ateş (Ankara)
3-Hamza Aydın (Sivas)

80 KİLO:
1-Adem Bulduk (K. Maraş)
2-Fevzi Gülbeyi (Ankara)
3-Abuzer Gülhan (Sivas)

85 KİLO:
1-Harun Çetin (Sivas)
2-Halil Hopur (K.Maraş)
3-Sezai Haspolat (Malatya)

90 KİLO:
1-Yılmaz Başdemir (Sivas)
2-Hamza Ergüt (Sivas)
3-Kürşat Soyuyüce (Sivas)

BAŞPEHLİVANLIK:
1-Said Bingöl (İzmir)
2-İbrahim Erdine (K.Maraş)
3-Sefa Üngör (Sivas).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız